2777
2789
عنوان

کیا ماسین سنگین دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 85 پست
راضی هستیدگلم

ببین گلم مایلر که شما میخواهید بخرید رانندگی باهاش خیلی سخته راننده به سختی براتون پیدا میشه اما ماشین خوبیه یه چیزی تو مایه های پیکان قدیم که الان دیگه کسی حاضر نیست باهاشون رانندگی کنه خرج هم داره اما دوستان غلو کردن لاستیک جفتی 100ما خودمون کامیون داریم البته شوهر راه دور نمیره درامدش هم راضی هستیم خداروشکر

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم مایلر که شما میخواهید بخرید رانندگی باهاش خیلی سخته راننده به سختی براتون پیدا میشه اما ماش ...

اره میگن رانندگی باهاش سخته ولی تحقیق کردیم افتش کمه وخرجش کمتره. ممنونم بابت راهنماییتون گلم اگه اطلاعات بیشتری دارید خوشحال میشم بفرمایید عزیزم

بارمرغ تواستان درامدش خوبه ؟

من پدرم کارتن تخم مرغشو جاب جا میکنه برجی حدودا ۳۵ ۴۰ در امد داره 

مرغ شو خبر ندارم 

مشهد 

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤
من پدرم کارتن تخم مرغشو جاب جا میکنه برجی حدودا ۳۵ ۴۰ در امد داره  مرغ شو خبر ندارم  مشه ...

سه سال پیش یه خانمی به من باناله میگفت پسرم مرغ جابجامیکنه هربار که ببره ۲۰۰ هزارتومن بهش میدن .حالا ماهم سوال نکردیما جلو جلو ترسیده بود میگفت 

لایک نکنید .توروخدا 
اره میگن رانندگی باهاش سخته ولی تحقیق کردیم افتش کمه وخرجش کمتره. ممنونم بابت راهنماییتون گلم اگه اط ...

اره عزیزم وسایلاش ارزونتره و دیرتر خراب میشه

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

سلام خواهر عزیزم.... از یک تاپیکتون که گفته بودین مادر درمونده پیداتون کردم. همش رو خوندم. چقدرررررررررر شبیه اون روزای شما هستم من. پسرم رو تشخصی حساسیت به پروتیین گاوی دادن. حال و روزم..... یعنی توی خود جهنم دارم زندگی میکنم. داغونم. الان  نزدیک 5 ماهشه . خداروهزار بار شکر سالمه فقط همین حساسیت رو داره. انقدرررررررر گریه کردم آب چشمم خشک شده.... علایمش مدفوع خلطی هست.یعنی نمیدونم چرا نمیتونم خودم جمع کنم. داغونمممم افتضاح

سلام خواهر عزیزم.... از یک تاپیکتون که گفته بودین مادر درمونده پیداتون کردم. همش رو خوندم. چقدرررررر ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش خوب می شن چیز خطرناکی نیست پسر من از ۱۲مرداد که دنیا اومد تا۱۷اسفند ماه که دیگه شیر خودمو ندادم وفقط شیر خشک الکر دادم راحت شد دیگه فقط می خواست بخوابه منم بعد ۷ماه خوابیدم اون هفت ماه فقط گریه می کرد رژیم منم اصلا فایده نداشت روزای اخر فقط مرغ واب هویج می خوردم ولی فایده نداشت خدا پدر دکتر مقداری رو بیامرزه چند بار تو سامانه زود باهاش مشورت کردم گفت فقط شیر مادر باید قطع بشه که منم تا قطع کردم بچه خوب شد 

سلام خواهر عزیزم.... از یک تاپیکتون که گفته بودین مادر درمونده پیداتون کردم. همش رو خوندم. چقدرررررر ...

گریه دردی رو دوا نمی کنه من افسردگی شدید داشتم همون موقع همسرم ورشکست شده بود پسرمم ناآرام همه‌ی مشکلات رو سرم هوار شده بودن ولی خدا رو شکر مشکلات یکی یکی حل شدن امیدوار باش به فضل خدا این روزها هم می گذرن