2777
2789
عنوان

کیا ماسین سنگین دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کا باید راننده بگیریم چون همسرم راننده نیست تا بیاد وراننده بشه طول می کشه

منظورم اینه راننده روتنها نفرستید .خودشم بره .یا به کسی که راننده نعتمدی هست بدید .مثلا ماشینو میرسه به چاله چوله ترمز بگیره نه که باسرعت رد کنه بره

منظورم اینه راننده روتنها نفرستید .خودشم بره .یا به کسی که راننده نعتمدی هست بدید .مثلا ماشینو میرسه ...

درست میفرمایید تو فامیلمون راننده هست ولی واقعا هیچ کس مثله خود ادم نیست

درست میفرمایید تو فامیلمون راننده هست ولی واقعا هیچ کس مثله خود ادم نیست

قیمت مایلر الان چقده؟

خیلی دوس دارم خونه بفروشم ماشین سنگین بخرم بدم کار کنن روش.

هرکی داره راضیه ماشالله

استارتر ماهی چقد مایشه؟بدون خرج و ایناش

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤
قیمت مایلر الان چقده؟ خیلی دوس دارم خونه بفروشم ماشین سنگین بخرم بدم کار کنن روش. هرکی داره راضیه ...

منم شوهرم میگه خونه رو بفروشیم ماشین سنگین بخریم.ولی خودم میترسم از ریسکش

منم شوهرم میگه خونه رو بفروشیم ماشین سنگین بخریم.ولی خودم میترسم از ریسکش

ما میخواستیم خونمون رو بفروشیم متاسفانه دو ساله درگیر دادگاهیم چون کسی که خونه رو ازش خریدیم سند به ناممون نکرده ونمی کنه

از دو ملیارد تا 3ونیم درامدهم طبق شنیده ها 60 تا100

عزیزم ان شالله پربرکت و پرروزی باشه براتون 

راستی حتما حتما چهارقل بذار تو ماشین از چشم زخم در امان باشین

من خوشبخت ترین و خوش شانس ترین بانوی جهانم،خدایا شکرت❤❤❤

داریم کاویانه 

درامدش خیلی خوبه مخصوصا مسقفش 

ولی همش چشون به در امد نباشه حتما پولی ک ازش در میارینو کنار بزار یکم وای ب روزیه که خراب شه ادمو زمین میزنه 

وسایل یدکیش و تعمیراتش  لاستیکاش دو برار در امدش بعضی موقعه ها در میاد 

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤