2777
2789
عنوان

کیا ماسین سنگین دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 85 پست
اگه دوست دارید یکم به من اطلاعات بدین مثلا سختیای کار وچیزایی که باید بدونیم از کار اینو میدونم هر ک ...

سختیش دوری از خونه 

بیخوابی 

استرس 

استراحت نداشتن 

خرج بالای خراب شدنش و تعویض لاسنیک و روغن

خوبیش هم اینه که درامدش خوبه به شرطی که خوب کار کنی 

تو گروه اعلام بار هم باشه بار زیاد اعلام میشه 

اگه علاقه داره خوبه 

وفقط راننده نگیره خودش باشه

ممنونم گلم از ارزوی خوبت انشالله شما هم هر ارزویی داری به زودی بهش برسی 

عزیزمی مرسی جانم❤

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرفتون رو قبول دارم ولی همسرم میگه یه چندماه راننده میگیذم خودمم کنار دستش میشینم یاد میگیرم د ...

پایه یک دارن؟

راننده کلا میزنه خراب میکنه دلش نمیسوزه 

ما هم خودمون هم اقواممون هممون ماشین سنگین دارین 

تجربه خیلی قوی دارم

پایه یک دارن؟ راننده کلا میزنه خراب میکنه دلش نمیسوزه  ما هم خودمون هم اقواممون هممون ماشین س ...

نه ندارن قراره برن بگیرن ....چه خوبه که انقدر تجربه دارین ما اصفهانیم شما چه استانی هستید اگه دوست دارید بگید

در آمدش خوبه ولی همسرم هفته ای شاید ۲ روز خونه باشه همش سرکار اون دو روز هم درگیر ماشینه تا راستو ری ...

تنشون سالم مردا وقتی پول تو جیبشونه سرحالن وقتی بی پولن تو خونه بودنشونم فایده نداره

نه ندارن قراره برن بگیرن ....چه خوبه که انقدر تجربه دارین ما اصفهانیم شما چه استانی هستید اگه دوست د ...

ما استان فارسیم

سعی کنن زودتر بگیرن 

ما یک ماه پیش یکم خراب شد 200 میلیون خرجش کردیم

درامدش خوبه ینی خیلی خوبه 

ولی اینکه همسرت خیلی خونه نیست و هروقتم بیاد خسته 

تو راهم که هزارجور بلا و اتفاق هستش دیگه 

ترس ازینکه موادی نشن و زن هرزه گیرشون نیفته و اینها 

البته من شوهرم نمازخونه و دنبال مواد و اینام نیس 

من میگم خوبه ولی مراقب شوهرت باش البته اگه خ دش رانندس 

ما استان فارسیم سعی کنن زودتر بگیرن  ما یک ماه پیش یکم خراب شد 200 میلیون خرجش کردیم

راستش ما میخوایم بیایم شیراز ماشین بخریم شنیدیم میگن اونجا خیابون خلیج فارس ماشین سنگین دارن قیمتاشم انگار بهتر بود از اصفهان وتهران شما خبر دارین گواهینامه هم قراره برن بگیرن انشالله