من یکماه ونیمه که عقد کردم بعد من اولش رفتم تو پیج همسرم و تمام دخترارو آنفالو کردم،خودشم مشکلی نداشت ،بهش گفتم دیگه هیچ دختری رو فالو نکن.الان گهگاهی میبینم تک وتوک دخترارو بازم فالو میکنه.نمیدونم چجوری برخورد کنم😏خیلی بدم میاد ازاینکارش.خودشم رو پیج من حساسه.ولی بمن گفت نکن منم انجام ندادم دیگه.بعد خودش انجام داده ،پریشبا دعوامون شد گفت بخدا منظوری ندارم فالو میکنن منم میزنم فالو میکنم عادت کردم و فلان.ولی اعصابم خوردشده ازدستش
برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟ اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیز دلم، علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. این رفتارا رو زیر سیبیلی رد نکنید بره. این جزییات مهمه. بعدن که رفتی تو زندگی، متوجه میشی. کوچک ترین نشانه ها رو هم جدی بگیرید
اینجور حساسیت ها تو دوران عقد خیلی زیاده ولی بعد چندسال انقد براتون عادی میشه حساسیت ها کم میشه
فکرتو درگیر نکن خوش باشید کنارهم
کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
مردی ک خودش چشمش پاک باشه نیازی ب این همه حساسیت نداره و انقد محدود نکنید هم دیگرو
خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭