2777
2789

من یه کار غلطی کردم قبلا چند روز پیش لطفا لطفا خواهش میکنم سرزنشم نکنید خودمم از خودم بدم میاد میدونم کارم خیلی خیلی بد بوده من رفتم عکس لختیمو به یه پسر دادم و اصلا دست خودم نبود یه لحظه اسکل شدم لطفا گزارشم نکنید واقعا به کمکتون احتیاج دارم😭الان سردرگم من یه دختر نوجوون که نمیدونم باید چیکار کنم الان مامانم هم بفهمه بدبختم بعد از اینکه با اون چت کردم وعکس بهش دادم یه حساب کاربری حذف شد درضمن اون داخل چت هاوس بود از بازار نصب کردم بعدش که حذف شد یه پسره دیگه پیام داد گف هک شدی گفتم از کجا میدونی گف باید عکسای لختی رو بدی تا بتونم شناساییش کنم و بلاکش کنم من خنگم از سر نادونی بهش دادم الان دوباره گفته بده وگرنه گوشیت قفل میشه وابروت جلو خونوادت میره

من راستش خودمم از این کارا دیگه بدم اومده شاید برا اقتضای سنم بوده ولی به هرحال به کمکتون الان نیاز دارم نمیدونم چیکار کنم بحرفش گوش کنم یا ن واقعا هک شدم یا نهههه😕

لطفا سرزنشم نکنید خودمم حالم خیلی بده ببخشید طولانی شد😭🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد متوجه نشدم اما بنظرم تهدیدش کن که میخوای بری شکایت کنی ازش پلیس فتا،چون خونوادت متوجه شدن

نه اون پسره که بهش عکس دادم یهو حساب کاربری حذف شد گمش کردم الان یه پسره دیگه میگه کسی هکت کرده یعنی اون پسره هکت کرده باید عکس لختیت رو بدی تا بتونم شناسایی کنم اونو وکمکت کنم مامان بابام همم نفهمیدن اگر بفهمن واقعا وضعیتم خوب نیست الان افسردگی گرفتم بدتر میشم

کاریه که شده و عکست دست آدمای نااهل افتاده .

بهتره کلا دیلیت اکانت کنی و از اون برنامه بیای بیرون تا بیشتر از این بزرگ نشده .

اونا هم دیدن بچه ای دارن میترسوننت ،هیچ غلطی نمیتونن بکنن .

مادرت هم نمیفهمهه نگران نباش.

از این عکسا زیاده ،کسی با عکس تو کاری نداره

بروپلیس فتا بگو تهدیدت کرده شکایت کن فتا ب خانواده ات نمیگه .ب پلیس فتابگو ب خانواده ات نگن

این یکی تهدیدم نکرد من راستش به اون پسره که اول چت کردیم قبول کردم وعکس دادم بعدش فهمیدم چه غلطی کردم کلا جوگیر شده بودم بعدش یهو حساب کاربری اون پاک شد یه پسره غریبه بهم پیام داد هک شدی اگه عکس لختی ندی کمکت نمیتونم بکنم

عزیزم بلاکش کن نترس هراکانتی بهت پیام داد بلاک کن اون برنامه رو حذف کن هیچی نگران نباش بی احتیاطی کردی بار دوم فرستادی حالا ازخدا کمک بخاه وقول بده دگه انجام ندی بسپاربه خدا ازهیچی نترس اگه پخش کنه میتونی شکایت کنی ودستگیرش کنن فقط بلاک ولاغیر

این یکی تهدیدم نکرد من راستش به اون پسره که اول چت کردیم قبول کردم وعکس دادم بعدش فهمیدم چه غلطی کرد ...

نه نده کلا حذف کاربری بزن

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
الکی میگه میخواد عکستو بگیره محل نده لختی ینی چ مدل لخت کامل؟صورتت هس؟

لخت کامل ولی صورتم نیست....

این میگه اگه بدی میتونم شناسایی کنم و بدون هیچ دردسری مشکلت رو حل کنم از کجا معلوم هک شدم اصن آخه یهو حساب کاربریش حذف شد.... میگه اگه ندی نمیتونم بشناسمش چون هیچ نشونی ازش نداری و اینکه میگه من خوبیت رو میخوام میخوام خانوادت نفهمن