2777
2789
عنوان

تازه عروسیم شده مریضی ولم نمیکنه

1075 بازدید | 64 پست

خانوما چند روزه عروسی گرفتیم انقد با لباس عروس تو سرمای شدید موندم که عین چی سرما خوردم شدیددد ینی دارم میمیرم

ببخشید اینو میگم ولی کمرم پاهام شدید درد میکنن حالت تهوع و سر درد ولم نمیکنه به هرجا نگاه میکنم بدم میاد حالم به هم میخوره.چی خوبم میکنه?

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم بعد عروسی ی هفته مریض شدم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دوروزه هیچ غذایی نخوردم گشنم میشه ولی نمیتونم بخورم

منم اینجوریم دارم میمیرم از کمر درد

نمیدونم دلم چی میخاد ولی گشنمه و میلم نمیکشه هیچیو

سرما شدید خوردم گلو درد و اینا ندارم فقط تب و سر درد

در من بسیاری از چیزها از بین رفتند که گمان می کردم تا ابد ماندگارند.

چای سفید دم کن بخور با عناب بدنت شارژ میشه قرص تقویتی بخور یا امپول تقویتی باسرم بگو دکتر برات تجویز ...

اره حتما باید یه سرم بزنم

عزیزم چای سفید چیه؟

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

بدنت رو گرم کن.

با روغن ماساژ بده.

بخور تخم گشنیز، اویشن بده.

دمنوش های گرم بخور.

با یه طب سنتی صحبت کن بهت راهکار درست درمون بده.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

میرفتی دکتر خوب سرم بهت میزدن قدرت درمانش زیاده

اگه دکتر هم گفت روزی یه دونه زینک

پرهیزم بکن و استراحتم بکن حتما مهمن

پرهیز از سردیجات و ترش و غذای چرب

اش و سوپ گرم خیلی خوبه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹