2777
2789
عنوان

دلم چقد گرفت من همه طلامو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 79 پست
مطمئن باش با این وضع گرونی کسی دیگه طلا نگه نمیداره کم کم میفروشن و دیگه هم نمیتونن بخرن

وقتی نیاز ندارن براچی بفروشن؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چجوری پول نداد مگه قبلش پول نگرفتی

یکی معرفی کرد بهش اعتماد کردم یه اشتباه بی خود فقط اعتماد مهندس معدن بود فکر کردم آدم حسابی و با شخصیت هست همین ، بجایی نرسیدیم فعلا اون موقع پونصد میلیون میشد الان شیش و خورده ای نزدیک هفت میلیارد ولی همون پونصد تومن هم نمیده جلبشو دارم اما جاشو عوض میکنه من تهران هستم اون اردبیل و ارومیه ،،.

یکی معرفی کرد بهش اعتماد کردم یه اشتباه بی خود فقط اعتماد مهندس معدن بود فکر کردم آدم حسابی و با شخ ...

خدا جوابشو بده وااای خدا چجوری میخورن چجوری میتونن اصلا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
منم خودم توارزونی گرم ۶تومن فروختم.

منم دوتا النگو فروختم گرمی ۷ کابینت زدیم برا خونمون ک تازه ساختیم اصلا هم ناراحت نیستم انقدر سختی کشیدم بی کابینتی ک حاضر بودم کلیمم بدم چ برسه طلا

برادر منم طلا فروخت خونه خرید الان از روزی که فروخته تا الان گرمی ۳ تومن گرونتر شده دیرتر فروخته بود ...

سلام خانم گلی کرجی، عیب نداره فروخته خونه خریده آدم باید زندگی کنه دیگه برا چی جمع کنه!!!!!!

من نیم کیلوطلاروپارسال گرمی 3تومن فروختم🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خدا جوابشو بده وااای خدا چجوری میخورن چجوری میتونن اصلا

خیلی راحت یه لیوان آب یخم روش داره برا خودش میگرده کیف میکنه به قران یه بارم دادگاه نیومد محکوم شده اما عین خیالش نیست همه چی زده به نام زن و بچه ، به نام خودش چیزی نیست من یه نفر هم نیستیم از ده نفر سه پیش کل ده میلیارد دودره کرده میدونه هم آخر آخرشم گیر بی افته فقط یک کلام ندارم بدم همین ، قسطی ماهی ده بیست میلیون میدم قاضی هم چی میخواد بگه میگه باشه اونهم یه ماه قسط بده سه ماه نده دوباره از اول باید بری پرونده تشکیل بدی.

آفرین تا آخر این قرن هیچکدوممون نیستیم چ برسه طلاهامون ول کنین بابا منم طلا زیاد فروختم تو این زندگی ...

اینکه تا فلان قرن نیستیم یا هستبم از اون دل خوش کنی های روانشناسی زرده

مهم اینه تا هستیم چی سرمون میاد و میارن

اونی که ضرر کرده بی پول شده الان پول ضروریات رندگی نداره الان لنگه خوب حالا فرض کن ۴۰ سال دیگه بمیره

الان چه کار کنه