2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچتون واکسن پنوموکوک نزده نگران نیستید مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 87 پست
خانم جرا ابنجور میگید وقتی بجه گلوش پر عفونت و چرکه باید بخوره من دخترم با همین حرفا بستری شد عفونت ...

کاملا درست گفتم . خود دکترا هم میدونن عفونت ها اکثرا ویروسی هستن اینکه دختر شما عفونت باکتریایی داشته موضوع دیگه ایه. دقت کنید منم نگفتم کلا استفاده نشه گفتم گاهی دکتر اشتباهی تجویز میکنه که این طبیعیه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا درست گفتم . خود دکترا هم میدونن عفونت ها اکثرا ویروسی هستن اینکه دختر شما عفونت باکتریایی داشت ...

خب عزیز من دخترم انفولانزا گرفت و عفونتشم مشخص نبود ویروسه یا باکتری ولی بحدی زیاد بود که باید چرک خشک کن میخورد ما ممیتونیم بجای دکتر حرف بزنیم و...

من باشلغم از سرماخوردگی جلوگیری میکنم. حتی وقتی تازه داره سرما خوردگیشون شروع میشه میپزم و میخورن و تموم میشه. یکی ده سالشه یکی 7 سومی هم بغلمه. شاید بچهای من عادتشون شد ولی خیلی تاثیر داره. حتی ازدارو واکسن بیشتر تاثیر دیدم

چند سالگی بستری شد؟بخاطر نخوردن چرک خشک کن ؟

یکسالگی بله چون تب داشت و دکتر دیر براش تجویز کرد چون اوایل کرونا بود و دکتر مثل همینا میگفت کروناست و نیاز به چرک خشک کن نداره خدا لعنتش کنه بعد چندروز دخترم حالش خیلی بد شد

خب عزیز من دخترم انفولانزا گرفت و عفونتشم مشخص نبود ویروسه یا باکتری ولی بحدی زیاد بود که باید چرک خ ...

عزیزم فکر میکنم شما منظور منو کلا متوجه نشدید . اینکه پشت سر هم از آنتی بیوتیک ها استفاده میشه در کشور ما این خطرناکه و هشدار داده شده در موردش

بعضیا خود سر در کنار داروی دکتر میخورن یا حتی خودشون میرن میخرن این اشتباهه

ضمنا عفونت ویروسی با اینا خوب نمیشه

بازم میگم اینکه دختر شما عفونت باکتریایی داشته و خوب شده خب عالیه اشکالی نداره ولی استفاده از این داروها خوب نیست . بعضی دکترهای عمومی اشتباه دارو میدن و عفونت رو بررسی نمیکنن ولی متخصص ها کارشون همینه برای همین میگم دقت کنید .

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن