2777
2789

هرچی طلا داشتم فروختم حدود۲۰۰گرم بود دوماه پیش یهو طلا کشیده بالا

ما رفتیم بنگاه بنگاه داره یه خونه داشت چپوندش به ما حالا که همه طلاهام و ماشینمون رو دادیم بهش برای خونه بعد ازیک هفته متوجه شدیم خونش توکمیسیون ماده ۱۰۰هست وکلی جریمه شده

و پارکینگش میگن مشاع هست فروخته به کسی دیگه تو قولنامه به ما هم فروخته خیلی درددلم زیاده شوهرم همش عصبیه و حوصلمونداره میگه تومنو کشوندی اونجا

چکارکنم منم میخاستم اول زندگیمون یه خونه داشته باشیم مستاجرنباشیم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سند نداره خونه؟

ببخشید ب اون شوهر ابله ت بگو خودت چشاتو باز میکردی میرفتی شهرداری استعلام میگرفتی چرا کار خودتو میندازی گردن من بی عرضه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چرا همون موقع برای استعلام به ثبت اسناد مراجعه نکردید یا از وکیل کمک نگرفتید ؟

تجعبه نداشتیم رفتیم خونه رو دیدیم فکرنمیکردیم تازه بعدش استعلام گرفتیم گفتن توکمیسیون هست غیرمجازساخته

هیچکس نمیدونست قراره طلا انقدر گرون بشه

خودم حدود 300گرم طلا داشتم از 6700فروختم دادم خونه

الان کلی وام و بدهکاری داریم قیمت طلام نجومی شده

دیکه خرید طلا برام شده کابوس