2777
2789
عنوان

دلم چقد گرفت من همه طلامو فروختم

158 بازدید | 16 پست

به دلایلی همشو فروختم هرروز که گرون میشه ناخوداگاه ناراحت میشم اخه من خیلی ارزون فروختم اگه الان بود سه برابر شده بود امروز دست خودم نیس ولی حوصلم سر این موضوع بهم ریخته دیگه کی میشه اون همه طلارو خرید

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودتم همه طلاهامو دادم به جز حلقه ازدواجم🥲

طلاهای اطرافیان میبینم اتیش میگرم الان سرمایشون چندبرابر شده طلاهاشچنم سرجاشه

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ضرر چی

اون موقع فروختید قیمت برنج . اقلام این بود؟!

در واقع ارزش پولت هیچ شده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
طلاهای اطرافیان میبینم اتیش میگرم الان سرمایشون چندبرابر شده طلاهاشچنم سرجاشه

واقعنم

من جاریام کلی طلا دارن🥲

من حتی یه گوشواره هم ندارم🤦🏻♀️

تو هم هیچی نگه نداشتی از طلاهات؟

سال ۱۴۰۱ ۴۵۰ گرم طلا و ماشین و ...فروختم خونه خریدم گرمی دو بود

الان ته تهش خونه رو ۱۵-۱۶ بخرن

طلاها بود میشد ۶۰ تومن😅😅😅زحمت ی عمر من و همسرم بود

چیزی میشه گفت جز خاک بر سرم که تو این خراب شده موندم و سعی کردم رشددددد کنم

مامان دوتا گل پسر

واقعنم من جاریام کلی طلا دارن🥲من حتی یه گوشواره هم ندارم🤦🏻♀️تو هم هیچی نگه نداشتی از طلاهات؟

یه تیکه نگه داشتم من عاشق طلا نیستم ولی خب بقیه هم طلاهاشون نگه داشتن هم الان می تونن با پول همون طلاخاشون چیزایی که کا با سختی به دست اوردیم مثل اب خوردن بخرن ختی بهترش این بده

یه تیکه نگه داشتم من عاشق طلا نیستم ولی خب بقیه هم طلاهاشون نگه داشتن هم الان می تونن با پول همون طل ...

دقیقاااااا

حالا از بس گرونی شده من که نتونستم یه گرمم بخرم یکم جبران شه 🥲🤦🏻♀️