2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ماسک بزنه رعایت کنه نمیگیره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

واکسن انفولانزا؟پارسال مامان همکلاسی پسرم گفت شربت سانستول زینک دار بده ، رنگش سبزه، کمتر سرما میخور ...

درسته منم امسال دادم فقط یبار سرماخورده اونم معمولی نه شدید کل بچه های کلاسشون مریض شدن شدید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه کلمه ای افتاده بین ما ایرانیا به اسم چرک خشک کن

اولا اون آنتی بیوتیکه نه چرک خشک کن

دوما این چیزا فقط برای عفونت های باکتریایی استفاده میشه و الان اکثر عفونت ها ویروسی هستن

اینقدر استفاده نکنید باعث تضعیف سیستم ایمنی میشه

حتی گاهی دکتر هم اشتباهی تجویز میکنه نباید استفاده کنید

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
چه بخوای چه نخواهی سالهای اول بچه خیلی مریض میشه اما هر چی بزرگتر میشه بدنش مقاوم تر میشه به ویروسها

بچه شما این واکسن زده؟

ریه هایش بعد سرماخوردگی حساس نمیشه ؟

یه کلمه ای افتاده بین ما ایرانیا به اسم چرک خشک کن اولا اون آنتی بیوتیکه نه چرک خشک کن دوما این چیزا ...

خانم جرا ابنجور میگید وقتی بجه گلوش پر عفونت و چرکه باید بخوره من دخترم با همین حرفا بستری شد عفونت وارد خونش شد دکتر الکی دکتر نشده کقتی معاینه میکنه و میگه گلو و سینوسای بجه چرک داره باید بخوره خصوصا بچه های الرژی دار و سینوزیت