2777
2789

چقد طول میکشه آماده شن؟ من بچه مو ۴۵ دیقه مونده به تایم رفتنش بیدار میکنم بازهم وقت کم میاره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها مثل هم نیستند مثلاً یکی آروم آروم کاراشو میکنه یکی سریع

پچدخترمن بیست دقیقه طول میکشه یه لقمه رو به زور قورت میده ولی مادردوستش میگفت توی راه مدرسه که پنج دقیقه هست دخترش به نان لواش کامل رو میخوره

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

یه ربع به ۸ میرن از ۶.۳۰ بیدارشون میکنم

چقد زیاد. تکلیفی چیزی میمونه واسه صبح. اخه یه صبحانه خوردن و لباس پوشیدنه دیگه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ی روزی وقتی مثل من مجرد بودین درباره بچه داشتنتتون چه فکری میکردید

من همیشه فکر میکردم یا بچه دار نمیشم یا یه دونه دختر خواهم داشت.

الان دوتا پسر دارم

یه ربع مونده به رفتنشون بیدار میکنم

مگه قراره چکار کنن، یه چای میخورن و دولقمه صبحانه و لباس میپوشن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

۶:۲۰بیدارم.همین موقع اکثرا بیدارش میکنمدالبته ۲۰دقیقه بیدارشدنش طول میکشه ۲۰ دقبقه تو دستشویی میمونه😂😂😂صبحانه هم نمیخوره.ی چیزی میدم بخوره.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️