2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنید چجوری باشوهرم برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 60 پست
آخه انقددد کنترل یجورایی قشنگ نیس انگار.مث یه زندانی

اخ مامانم اینا پس قشنگ اینه ک بشینی و تماشا کنی 

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
آخه دیگه اینجوری خیلیییی کنترل میشه ،جالب نیس بنظرم

چی جیو جالب نیست...همسرته رودربایسی الکی چرا داشته باشی...اینکع بگی فالو نکن و بکن زشته علنا میگی من بهت اعتماد ندارم پیجش تو گوشیت باشه راحت و اسوده😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن چه چیزی هم برات مهم اگه همسرت همکار خانم داشت چیکار میکردی اینا رو بزرگ نکن آرامش تو بهم میزنی ...

همکارخانوم هم داره ولی خداروشکر تو یه اتاق نیستن

منوهمسرمو نی نیمون
فقط میدونم هرکاریش کنه اعصاب خودش اش شله قلمکار میشه شوهره هیچیش نیس

آخه تو شله زرد دنبال بدی استخون هم میگرده میگه چیکار کنم بعد میخواد فانتزی هم وارد عمل بشه،همون تف کن رو گوشیش

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
آخه یعنی چی اینکار، قول داده انجام نده باز انجام داده.یه دختره بود تو گروه ورزشیشون بعد خودم انفالو ...

به نظرم این جور گفتن ها باعث می شه پیج فیک بزنه  تورو بلاک کنه و به کثافت کاریش برسه 

دقیقا کاری نامزد من کرد و گردن نمی گیره 

منم گفتم با خودم اگر رفت دنبال همچین چیزایی یعنی لیاقتش در همون حده

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
همکارخانوم هم داره ولی خداروشکر تو یه اتاق نیستن

بد دل نباش اگه یه روز یکی از همکاراش زنگ بزنه چیکار میکنی منم حساس بودم زندگی رو به خودم تلخ کردم بعد از یه مدت برام عادی شد 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
عزیز دلم، علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. این رفتارا رو زیر سیبیلی رد نکنید بره. این جزییات مهمه. ب ...

اره دقیقا.نباید به همه چی بی توجه بود

منوهمسرمو نی نیمون
فانتزیه چی؟

ک میگی اینجوری قشنگ نیست،اینجوری زشت نیست ،بزن حلیم بشه ،باید خون از سبیلات سرازیربشه

یکی از گربه هایی که تازه عروسان دم حجله میکشن همین انهدام پیج شوهراست غافل از اینکه گیر دادن سر این ...

یعنی رمز اینستاشو که دوستان پیشنهاد دادن بگیرم که تو گوشیم داشته باشمش رو بگیرم یا نه؟

منوهمسرمو نی نیمون