2777
2789
عنوان

بستن لوله بعد از بچه اول دکترا انجام میدن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 40 پست

زیر 35 سال انجام نمیدن مگه اینکه زن یا مرد مشکل پزشکی داشته باشن البه اونم با تشخیص و تایید پزشک.دوما عوارض داره مثل پریود دیر به دیر یا پریود زود به زود و طولانی مدت.ضخیم شدن دیواره رحم و کلی عوارض دیگه.

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  
عزیزم بچه رو باید از لحاظ مالی بتونی تامین کنی و الان شرایط اقتصادی من طوری نیست ک حتی ۲۰ سال بعدم ب ...

این همه روش جلوگیری مگه حتما باید لوله هاتو ببندی از آینده ک خبر نداری ، من خواهرانه گفتم عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیا چقدر عجیب

من ۲۷ سالمه و لوله م بسته ست به هر دری میزنم باز شه وبچه دارشم

یکی باز هست ومیخواد ببنده

عزیزم‌نبند شاید درآینده بچه‌دوم خواستی بیاری یا به هردلیلی مجبور شدی باز بچه بیاری

وایی بعدا پشیمون میشی هنوز خیلی جوونی واسه اینکار جلوگیری داشته باش مثلا با کاندوم اینا... تو ک ماشالا جوونی و تحصیل کرده بلدی. 

بعدا پشیمون میشی من دیدم ک یک بچه آوردن بعد حالا پشیمونم... بزار ح ااقل تجربه کنی ببینی چقد شیرینه بچه بعد میبینی ارزششو داره به دومی هم بعدها فکر کنی. الان که تجربه بچه رو نداری از خودت حق انتخاب رو نگیر من خودم فک میکردم خیلی سخت باشه اما خیلی شیرینه... 

من با زایمان بچه سوم،توی سن سی و یک سالگی لوله بندی کردم،ماه ها پریود نمیشم،ولی این تنها ایرادشه،بلاهایی سرم اومده از نظر روحی و جسمی که بارها گفتم کاش به حرف و خواسته شوهرم احترام میذاشتم و با یه بچه سر میکردیم، یکیش چسبندگی عصب دسته که از عوارض بارداریه،اضافه سایز و وزن و افتادگی پوست شکم،آسیب تاندون های دست،هزاران درد و بیماری دارم،که پریود نشدن هیچ اهمیتی برام نداره،ولی شما سن تون کمه،حلقه بذارید و رعایت کنید فعلا

یکی از بستگان ما این کارو بعد از35 سالگی انجام داد.تا چندین سال پریودای طولانی و شدید داشت و زود به زود پریود میشد.حتی گاهی سه ماه تمام پریود بود.جوری که دیگه هیچ دارویی برا قطع خونریزیش جواب نداد.مجبور شد دست آخر با عمل رحمشو خارج کنه تا از شر خونریزی راحت بشه.بستن لوله خیلی عوارض داره

باز آمدم...(کاربر قدیمی)                                                                                                  

ببینم استارتر جون قانع شدی یا منم بازتر کنم ببین عزیزم من گوش شیطون کر خدا همسرو بچتو حفظ کنه ان شاالله🌹 بجز تمام مشکلاتی چه جسمی و روحی ک برای خودت داره ازینام بگذریم 

همه گفتن منم میگم ما از یه لحظه بعدمون خبر نداریم درسته اینم درسته ک شما میگی توی شرایط اقتصادی یکیش زیاده بچه خرج داره همه میدونیم جلوگیری کن.ولی لوله بندی نکن 

بالام گفتن گوش شیطون کر دنیاست و دار مکافات خدا همونجور ک بچه میده میتونه بگیره  

یا اینهمه طلاق توی جامعه پیش میاد کسایی ک طلاق میگیرن حتی با وجود بچه دوتا سه تا هم دارن جدا میشن اتفاقه دیگه 

پس اینکارو نکن  

انشالله خدا حفظتون کنه و بمونید برای هم اینقد بهت بده ک به این چیزا فکرم نکنی🌹🌹🌹