2777
2789
عنوان

بستن لوله بعد از بچه اول دکترا انجام میدن بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 40 پست
چرا بچه نمیخوای دیگه ممکنه بعد ها پشیمون بشی مثل من اگهنمیخواید به همسرت بگو اون ببنده لوله هاش ...

یعنی برا مردها رو میبندن بدون هیچ شرط و شروطی؟؟؟

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا .یکی از اقوام ما زیر ۳۵ بود بست .الان همش درگیره .دیر به دیر پریود میشه ‌.گاهی تا سه ماه .تنظی ...

اخه دیگه بچه نمیخوام 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
یعنی برا مردها رو میبندن بدون هیچ شرط و شروطی؟؟؟

نمیدونم 

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
برای مردا هم خطرناکه چه فرقی داره

برا مردا چه خطری داره؟؟؟؟

خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین. خدایا خودت مواظب باش که هیچوقت اسپرم شوهرم خودشو به بالا نرسونه 🙄 چون من حوصله بچه داری ندارم😑

هیچ وقت این کارو نکن شما از آینده خبر نداری هزارتا اتفاق خدای نکرده ممکنه بیافته

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
یکی از دوستام لوله هاشو بست بعد از چن سال شوهرش گفت من بچه میخوام سر همین قضیه ک اینقد شوهره گفت و گ ...

عزیزم بچه رو باید از لحاظ مالی بتونی تامین کنی و الان شرایط اقتصادی من طوری نیست ک حتی ۲۰ سال بعدم ب دومیش فکر کنم  متاسفانه 

دلم نمیخواد دوباره باردار شم دور و برم بارداری ناخواسته کم ندیدم و من بدم میاد از سقط و این حرفا بخاطر همین دوستدارم ک محکم کاری کنم

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
اخه دیگه بچه نمیخوام  

عزیرم ماهم بچه نمیخوایم .الان ۱۵ ساله  به روش منقطع .. تا حالا خطا نداشتیم.‌ اخه این همه را پیشگیری هست ..چرا میرین اخرین راه انجام بدین .. خدایی نکرده بچه ادم از بین بره .اون موقع چی ؟