2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4994 بازدید | 162 پست

یه ساله ازدواج کردم بچه ندارم ولی خودم یه خرابکاریایی کردم اندازه ۱۰ تا بچه 🤣🤣🤣🤣

یه سری اتو مو رو روشن گذاشتم رو میز ارایشم یه شب تاصبح نفهمیدم میز ارایشم وکیوم بود جنسش قشنگ جای اتو مو افتاد روش بعدشم اسپری گرفتم روش الکی گفتم طلایی هاش رفته همسرم اومد عصبی شد برد از اول وکیوم زدن روش 

یه سری ام قشنگ رنگ فرشو با ولیتکس بردم رفتم لاک اون رنگی پیدا کردم زدم روش زیاد مشخص نیس 🤣🤣🤣

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
یعنی چجوری ؟ متوجه نشدم 

مای بی بی بستم شلوارش و دراورد بعد مای بی بی باز کرد بعدم رید تو فرش😂😂 منم این مدت تو اشپزخونه بودم دیگه بچم خودش چندشش شد منو صدا زد سوپرایزم کرد😁😁😁

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمئنم اگر از این دست صحنه ها ببینم عمرا نمیتونم جلوی خندمو بگیرم یه کاری میکنم بچه فکر میکنه کار ...

😂😂منم همینطورم ولی بچم ازمن باشعور تره دیگه تکرارش نکرد😑

یامثلا اولین بار ک دست تو دماغش کرد من قش کردم از خنده😂

ولی الانم ک ۳سالشه دیگه ندیدم دست تو دماغش کنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مای بی بی بستم شلوارش و دراورد بعد مای بی بی باز کرد بعدم رید تو فرش😂😂 منم این مدت تو اشپزخونه بود ...

ای واااای... خداایا فرررررشو بگووو

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نمی دونم چرا خیلی علاقه به کشت و پرورش داره. میگه آب ریختم لوبیا رشد کنه. ببرم بفروشم برات کاپشن بخ ...

وای الهیییییی چقد مهربونه😍😍😍😍 داداش منم عاشق زراعت بود مامانم براش گلدون میخرید این دونه میکاشت یا همیشه به گلدونای بابام اب میداد😍😍😍

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.

دخترم سه سالش بود یه کرم خارجی برام اورده بودن همشا مالیده بود به موهاش یه بارم با بچه های جاریم خونه مادر شوهرم پودر سوسک کش پیدا کرده بودن دخترم ریخته بود زمین اونام انگشت میکردن توش میخوردن فقط یه دقیق رفتم دستشوی انقدر خودمو زدم شیر دادم بهشون خوردن 

دخترم ۶ سالش هست،وقتی یک سال و خورده ای بود،خونه مامانم بودم،کسی جز من و دخترم و بچه های آبجیام نبودن،مادر شوهرم اومد گفت بیا بریم بانک،باهاش رفتم،وقتی اومدم،دیدم این هی از پاچه ش پی پی میریخته،اینا دستمال کاغذی تیکه میکردن میذاشتن روش.دیگه همه جا رو تمیز کردم،عیدش شوهرم رفت کمک کرد فرشاشونو شستن

دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه

دکتر بردم گفت عفونت نداره

باکتریه

آزیترو داد

اصلا بهتر نشده.میترسم بمونه تو جونش

سرفه ک میکنه انگار الآن ک گلوش پاره بشه د خون بیاد

شما تجربه ای دارید؟

استارتر توروخدا ببخش وسط تاپیکت

یا رب نظر تو برنگردد...