2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5007 بازدید | 162 پست

دخترم چند ماه پیش که تقریبا ۱۵ماهه بود ،کاسه پر از سیرابی رو برداشت گذاشت سرش.موهاش انگار هزار بار تافت خورده بودن فرفر و خشکک

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر زاده من رو شب برده بودن پارک، گم میشه.هر چی میگردن پیداش نمیکنن.

بعد سر شب بوده میبینن چراغای پارک هی یکی یکی خاموش میشه، خلاصه خیلی زمان میگذره حراست پارک متوجه میشه  میره میبینه این رفته تو جعبه برق پارک و هی دکمه ها رو خاموش و روشن میکنه، خدا رحم کرده برق نگرفتتش.

کلا کارای خطرناک زیاد میکنه، یه بار هم  رفته بود روستا، جوجه اردکا رو اونقد با چوب زده بود همشون به ملکوت اعلا پیوستن، 

یه بار هم رفته بود سوار یه بزغاله که تازه به دنیا اومده بود شده بود، بزغالهه ضعیف بوده نمیتونه بایسته، میچسبه به زمین اینم عصبانی میشه گوشاش رو میگیره پرتش میکنه، پرت کردن همانا و مردن بزغاله همان.(بین ۲/۵تا چهار سال کلا کاراش همین بود.) یه بارم رفته بود مهمونی خنه صاحبخونه رو آتیش زده بود، کل فرششون سوخته بود.

الان بزرگ شده خیلی مودبه براش تعریف میکنیم میخنده.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
ای خدا نمی دونم چرا خنده م گرفت با کارای پسرم مقایسه کردم  چند. وقتشه ؟

رفت تو 20ماه😩😩😩😩😩

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام دوست خوبم. ان شالله به زودی زود یه نی نی خوشگل رو بغل میکنی سالمو صالح  میخواستم بهت پیشن ...

سلام مرسي عزيزم من هنوز اقدام نكردم الان دارم روي رژيم غذاييم كار ميكنم انشالله براي فروردين اقدام كنم

تازه گوشی خریده بود ۷ سال پیش ۲۵۰ تومن شبش دخترم و خواهرزده ام که یک سالشون بود گوشیمو انداخته بودن تو دبه اب 

همه جا رو  گشتیم پیدا نکردیم مامان صبح تو دبه پیدا کرده بود

پسرم اسهال داشت شستمش اوردم خونه برم شلوار بیارم رید رو فرش      فرشو جمع کردم 

یک ساعت بعد دوباره رفتم بشورم اوردمش خونه برم تو اتاق مای بی بیارم باز رید تو اشپزخانه 

دوباره چند ساعت بعد رفتم بشورم 

مای بی بیش تموم شده بود تا شوهرم بیاد باز گذاشتمش دوباره رید تو اتاق رو فرش 

خلاصه که کل زندگیرو شستیم تو یه روز 

دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

بهترین کار اول دستگاه بخور سرده همون موقع خوبش میکنه بعدم لعاب‌ به دونه

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی