2777
2789

اون خانم هم متاهله فعلا ارتباطی ندارن به مدت چند ماهه تو شرکت ارتباط داشتن الان یکی به من بگه من چطوری آروم بشم چطوری بی تفاوت بشم میترسم طلاق بگیرم یکی از این بدتر نصیبم بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث اون نیست بحث جیگرم هست که داره میسوزه آخرش من یک زنم و برام دردناکه

واقعا وضعیت بدیه

دارم توصیف میکنم

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

هیچ وقت به خاطر ترس از چیزی ، حق انتخاب زندگی رو از خودت نگیر. ترس یه توهم ذهنیه. ترست رو مدیریت کن و برای زندگیت تصمیم عاقلانه بگیر. ببین دوس داری با مرد خیانتکار زندگی کنی و میتونی ببخشی یا نمیتونی؟ خودت انتخاب کن

یه جور همسرشو متوجه موضوع کن

شوهرش فهمید ی مدت چت میکردن زنگ زده بود شوهرم ارتباطی ندارن شوهرم نمیدونه من بلدم ولی من کاملا فهمیدم از آهنگ ها پست هایی که سئو میکنه و چیزای دیگه عکس پروفایل اینستاش که هرشب چک میکنه 

هیچ وقت به خاطر ترس از چیزی ، حق انتخاب زندگی رو از خودت نگیر. ترس یه توهم ذهنیه. ترست رو مدیریت کن ...

بخدا نمیتونم همش هی میرم سراغ گوشیش خواب ندارم حالم داغونه صورتم جوش زده چروک داره میشه عادت ماهانه نمیشم دارم میمیرم

بعضی چیزا هرچند تلخ لازمه انگار یه تلنگر که به خودت بیایتحملش الان برات سخته قطعا کلی سوال تو سرت دا ...

گفتنه آسونه دلم میخواست تنها دغدغم الان مادر شدن و تامین رفاه برای ی بچه بود ن این چیزا 

حس میکنم عمرم داره حروم میشه هم مریض شدم نمیخوام زندگی رو هم نمیتونم دست بکشم از زندگی

بخدا نمیتونم همش هی میرم سراغ گوشیش خواب ندارم حالم داغونه صورتم جوش زده چروک داره میشه عادت ماهانه ...

با این شرایطی که توصیف کردی، من جای تو باشم جدا میشم. مجبور نیستی اینقد خودتو زجر بدی واسه یه عتیقه ی آشغال. تو حق انتخاب داری عزیزم. این حقو از خودت نگیر. فردا وسیله هاتو جمع کن و برو مهریه تو اجرا بذار

با این شرایطی که توصیف کردی، من جای تو باشم جدا میشم. مجبور نیستی اینقد خودتو زجر بدی واسه یه عتیقه ...

میترسم خیلی میترسم شجاعتش ندارم نگران خانواده امم هستم میدونم باید برم درستش هم همینه ولی نمیدونم چرا نمیتونم چرا شجاعتش ندارم

میترسم خیلی میترسم شجاعتش ندارم نگران خانواده امم هستم میدونم باید برم درستش هم همینه ولی نمیدونم چر ...

اولش اینجوریه. نباید به حست بها بدی‌. فقط باید عمل کنی. 

چرا نگران خونوادتی؟