2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4994 بازدید | 162 پست
من مطمئنم اگر از این دست صحنه ها ببینم عمرا نمیتونم جلوی خندمو بگیرم یه کاری میکنم بچه فکر میکنه کار ...

وااااای وقتی از کسی فحش یادمیگیره فاجعس😐ینی خودمو میکشم تا نخندم

همین دیشب تو ماشین دوتامون صندلی جلو نشسته بودیم هی منو میزد میگفت برو عقب با داد  دوفتم برو عقب😍

منم هرهر میخندیدم هی شوهرم میگه عه بی ادبی نکن من هر هر هر😑

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مجردم ولی ی خاطره دارم یبار من خونه  خالم بودم خودمم سنی نداشتم ۷سالم بود پسر خاله ۳سالش  منم اذیت کردم خالم دعوام کرد حرصم گرفته بود حالا پسر خالمم شلوار پاش نبود لخت بود کلا نشسته بود  اونوهم خالم دعواش کرده بود پسر خالم بم گفت مامانم دعوام کرده  میخام جیش کنم تو خونه🤣🤣🤣 منم گفتم همینجا بکن🤣🤣🤣🤣🤣 واییی رفت وسط فرش نشست جیش کرد منم صحنرو ترک کردم🤣🤣خالم تا میخورد زدش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک عید بود تو حیاط پتو می شستم البته چند سال پیش دو تا جوجه رنگی داشت پسرم شامپو برداشته بود رو سر این حیوونکیا خالی کرده بود هیچی خلاصه تمیزشون کردم باز هفته ی دیگش ی کم بزرگتر شده بودن رفته تو حیاط شلنگ آب رو سرشون گرفته بود کلی کف میومد ازشون خلاصه کلی باسشوار خشکشون کردم ولی آخرش سرما خوردن و مردن 

شاید باورتدن نشه پسرم خیلی کوچیک بود . گلاب ب روتون رفته بود یواشکی گوشه خونه پی پی کرده بود منم متو ...

واااای 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

مرغ اماده رو ریختم تو قابلمه پیرکس گذاشتم رو بخاری گرم بمونه

به محض ورود مهمونا، همین که مشغول سلام علیک شدیم رفت قابلمه رو پرت کرد وسط هال

یه بارم صبح زود بیدار شد، صندلیش رو گداشت زیر پاش، رفت برگای گل نازم رو کند خورد🤕زنگ زدم اورژانس گفتن مسموم میشه، مردم از نگرانی، هیچیش نشد، باباش میخندید میگفت یه پا گوسفنده برای خودش

موهاش رو چندین بار با قیچی کوتاه کرد

خمیر دندون رو خالی کرد رو فرش

اووووف پرونده ش خرابه قربونش برم، هی یادم میاد بازم

ولی دومی کاری نکرده تا حالا

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

یه بار پسرم قیچی برداشته بود رفته بود توی اتاق بغل موهاشو قیچی کرده بود بعد جلوی خودم اومد توی آینه ببینه تازه فهمیدم چیکار کرده 😅😅

دیش دیرین دیرین ماشالا پیش گیرین گیرین ماشالا آی ماشالا 😁😅💃🕺💃🕺💃🕺💃

کهنه شور بچه تم تو اتاقه کنار حموم. وقتی میخام باهاش کار کنم شیلنگ تخلیه اش رو میندازم تو حموم.

حالا یبار پربود آب و کف و نجاست و لباساش.رفت پشتش هلش داد همه آب کثیفش ول شد و ریخت و تمام فرش و موکت اتاقو کثیف کرد

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
شاید باورتدن نشه پسرم خیلی کوچیک بود . گلاب ب روتون رفته بود یواشکی گوشه خونه پی پی کرده بود منم متو ...

واااااایییییی خداااااا ترکیدم از خنده. همه جارو دستمال کشیدی یا شستی؟ 

به قول این تبلیغ رو اعصابه  همـــــشو بگو😂😂😂😂

😂

تقریبا پنج ساله و هر روز یک ماجرا داریم،مثلا از بین بردن تلویزیون،شکوندن آینه شمعدان و پاره و خط خطی کردن کاغذدیواری در یک روز.

پاره کردن پایان نامه و کتاب ها،دستمال کاغذی تو بینی کردن،شکوندن گچ کاری و....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دخترم یک هفته ست سرفه های وحشتناک و خلطی میکنه دکتر بردم گفت عفونت نداره باکتریه آزیترو داد اصلا ...

پسرم من اینطوری شد بعضی وقتا هم تب 39درجه که فقط با دیازپام پایین میومد الان خوبه شده نگران نباش خوب میشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
وای الهیییییی چقد مهربونه😍😍😍😍 داداش منم عاشق زراعت بود مامانم براش گلدون میخرید این دونه میکاشت ...

انشااله خدا شما و داداشت رو حفظ کنه.

نمی دونم مهربونه یا با درک. صبح زود که میخام بیام سرکار میگه (رودین مقنعه رو بیار صورتت سرده یخ نکنی) اسمم رودین هست. بهش میگم باشه و صورتمو می پوشونم. بعد بهش میگم خداحافظ. بهم میگه برو به پناه خدا (یعنی در پناه خدا) انقدر این دعاش صبح زود حالمو خوب می کنه. برای دقایقی بدبختیهام یادم میره. و به خدا پناه می برم.

داداشمم تازه چار دست وپا شده بود پی پی کرده بود جلو در بعد با دمپایی زده بود روش در و دیوار و خودشو رنگ کرده بود  

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

دخترموتازه از پوشک گرفته بودمش رو خوشخوابم جیش کرد😭😭😭😭 یبارم رو مبل.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............