2777
2789
عنوان

بدترین خرابکاری که بچه‌ی گرامیتون تو خونه انجام داده چی بوده؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4994 بازدید | 162 پست

واااای یادم انداختی! هفته پیش رفته بود سراغ لوازم آرایشم چشمتون روز بد نبینه سایه چشم و سایه ابرومو پوکونده بود همشون و خرد کرده بود روی فرش و با قلمو مالیده بود به دیوار وقتی دیدم دلم میخواست خودمو جر بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرابکاری زیاد دارند،کدومو بگم؟😖😭

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه بار پشت پرده نشسته بود دیدم ساکته رفتم دیدم داره زور میزنه پی پی میکرد😷😤😄

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
روموکت وسط مبلام دو کرده بود😷

من مطمئنم اگر از این دست صحنه ها ببینم عمرا نمیتونم جلوی خندمو بگیرم یه کاری میکنم بچه فکر میکنه کار خوبی هم کرده آخر یه بی تربیت بی فرهنگ تحویل جامعه میدم😂😂😂😂

شاید باورتدن نشه پسرم خیلی کوچیک بود . گلاب ب روتون رفته بود یواشکی گوشه خونه پی پی کرده بود منم متوجه نشده بودم و با دمپایی روفرشی از روش رد شده بودم 😐😐 بعد هی ب جاریم‌میگفتم فلانی چرا انقدر بوی پی پی میاد...😑😑 بعد نشستم پامو انداختم روپام کف دمپاییم معلوم شد دیدم بله پی پی له شده چسبیده کف دمپایی و من باهاش کل خونه رو چرخیده بودم 😑😑😑😑