2777
2789
عنوان

برادر شوهر

179 بازدید | 16 پست

من برادر شوهرم ۵ ساله ک فوت شده بعد شوهرم پروفایلش صفحه گوشیش همش عکسای اونه با خودش منم واقعا ناراحت میشم میگم عوض کن نمیکنه منم دوست دارم یکم عاشقانه بزاره منم زنشم دیگه ب خدا بهش میگم داداش حلال نمیکنم ولی بازم عوض نمیکنه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااین چ‌حرفیه عزیزمن مگ‌عشق و عاشقی فقط ب پروفایل و ....برادرشوهرمنم جوون سی ساله سه ساله فوت کرده شوهرمنم پروفایلاش همه عکس برادرشه یعنی چی حلال نمیکنم خیلی زشته بخدا دست اون بنده خدااز دنیا کوتاهه ی وقتایی تنهاچیزی ک دلشونودردشونو تسکبن میده همین عکسه  بنظرم صرف نظر کن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

وااین چ‌حرفیه عزیزمن مگ‌عشق و عاشقی فقط ب پروفایل و ....برادرشوهرمنم جوون سی ساله سه ساله فوت کرده ش ...

نه نمیخوام مگه ی داداش داره ؟؟چرا بقیه داداشام عکسشو نمیزارن چرا حداقل ی برنامه هایی ک داره اینستا تلگرام ....یکیش برای من نمیزاره؟؟

اصلا تا خانواده اش هست منو نمیبینه اگه من راه درست رو بهش بگم فکر میکنه ب ضررش حرف میزنم ولی مادرش ب ...

این بحث فرق داره عزیزم باپروفایل عزیزمن هرچیزیو با سیاست ادم درست میکنه ن هی بگی چرا داداشت پروفایلته یا .....بدتر لج میکنن اول زبون خوش و سیاستو‌یاد بگیر گلم مادرشوهرا همه همینن فقط باید مردا عاقل باشن

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

نه نمیخوام مگه ی داداش داره ؟؟چرا بقیه داداشام عکسشو نمیزارن چرا حداقل ی برنامه هایی ک داره اینستا ت ...

چی بگم عزیزم امیدوارم مشکلتون حل بشه من کلا همسرم مجازی نداره فقط روبیکا ک با خودم چت کنه اونم بردارشه ک همو بغل کردن ولی محبتو من اینجوری نمیبینم عزیزم 

امیدوارم زود زود مشکلت حل بشه و خوشحال باشی 🌹

به ذره منطقی تر حرف بزنی اونوقت اونم به حرفت گوش میده .یعنی چی حلالش نمیکنی ؟ چون عکسشو داداشش  گذاشته رو پروفایل ؟ این شیوه درست نیست برا رفتار .خودت رو میذاری نقطه روبروی اون.عوضش میتونی با درک احساساتش و نشون دادن این که احساساتش برای تو هم مهمه ازش بخوای که عکس رو برداره حالا نه این که بلافاصله عکس عاشقانه بذاره .