2777
2789
عنوان

با کسی دارم زندگی میکنم که یکی دیگه رو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 105 پست
گفتنه آسونه دلم میخواست تنها دغدغم الان مادر شدن و تامین رفاه برای ی بچه بود ن این چیزا حس میکنم عمر ...

الان اصلاً به بچه فکر نکن،هروقت مطمئن شدی شوهرت برای اینکه یه خانواده باهاش تشکیل بدی مناسبه به بچه فکر کن. یا صبرکن و مشکلتو حل کن،یا اگه حل نشدنیه برو پی فرصتهای دیگه ی زندگیت. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

شوهرم پاشو فراتر گذاشت تو‌چت و بهش گفت بدو‌شوهریو سرویس بده اونم استکیر خنده که مگه چیه شوهرمه که وق ...

به خودت یادآوری نکن و مرورش نکن اصلا

فقط اگر قبل این درکش میکردی الان سعی کن خودتو درک کنی اگر براش دل میسوزوندی الان برای خودت دل بسوزون اگر منتظرش میموندی بیاد بخوابی غذا بخوری الان اولویت خودتو قرار بده

وقتی تو خودتو ارزشمند بدونی و اولویت قرار بدی مطمئن باش تو ناخودآگاه شوهرت و بقیه اینطور شکل میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که چی بشه؟ همه این کارارو بکنه که واسه شوهر عتیقه سوال پیش بیاد؟ عزیزم ارزش خودش بالاتر از این حرفاس ...

اون‌کلا سوال براش پیش نمیاد ولی من میرم مشاوره برای حال خودم دیدم نمیتونم واقعا 

ی تصمیم حدی میگیرم 

الان اصلاً به بچه فکر نکن،هروقت مطمئن شدی شوهرت برای اینکه یه خانواده باهاش تشکیل بدی مناسبه به بچه ...

اصلا بزرگترین ترسم اینه ی موقع از این عوضی بچه دار بشم

جالب اینکه شوهرم بشدت باحیا بود نمیگم تقصیر اون‌هرزه است اما یادمه ی چیزایی از شرکت میگفت من حس بد پ ...

شک نکن شوهرت شروع کرده.... زیادی خوش‌بینی بهش. اگه کسی واقعا با تقوا باشه خودشو وا نمیده.... الان این چیزا زیاد شده ، کسی تقوای درونی نداشته باشه باید روزی به ده نفر خودشو وا بده 

از روی عصبانیت تصمیم اشتباه نگیر تو مثل اون اشخاص نیستی که برای تلافی ارزش خودتو پایین بیاری

درسته ولی خیلی خشم دارم 

شوهرم خیلی دوستم داشت همیشه با هر اختلافی بود قربون صدقه از دهنش نمی‌افتاد ولی دیگه اینطوری نیست براش مهم نیستم 

شک نکن شوهرت شروع کرده.... زیادی خوش‌بینی بهش. اگه کسی واقعا با تقوا باشه خودشو وا نمیده.... الان ای ...

شوهرم که پیداست آب ندیده بود وگرنه شناگر خوبی بوده 

اما اینو مطمئنم اون زن زمینه اشو جور کرد اما هیچ چیز از گناهش کم نمیکنه مگه برای من ژن نشده سرکار بخدا که شده و این کارو نکردم 

خدا نگذره ازش الهی 

به من هی میگه چرا نماز نمیخونی و ...ولی خودش قسم قرآن رو به دروغ خورد و فیلم مستهجن دید دوباره 

ی سوال اکثر مردا همین هستند؟

جالب اینکه شوهرم بشدت باحیا بود نمیگم تقصیر اون‌هرزه است اما یادمه ی چیزایی از شرکت میگفت من حس بد پ ...

شوهرت وقتی فهمید چیکار کرد؟

الان چطوره باهات؟

ابراز پشیمونی کرد؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

گفتنه آسونه دلم میخواست تنها دغدغم الان مادر شدن و تامین رفاه برای ی بچه بود ن این چیزا حس میکنم عمر ...

اسی بدون قانون ازدواج اصلا بر مبنای وفاداری خالص و عشق توهمی نبوده اصلا درکش حتی به هوش چندان بالایی هم نیاز نداره

ازدواج بیشتر بر مبنای زاداوری و اشتراک یه سری مسائل مثل پرورش  فرزند ایجاد امنیت مالی و عاطفیه نسبیه

🍒

که چی بشه؟ همه این کارارو بکنه که واسه شوهر عتیقه سوال پیش بیاد؟ عزیزم ارزش خودش بالاتر از این حرفاس ...

قبل هرچیزی شما از احساسات بقیه سواستفاده نکن برای توهین کردن به شریک زندگی و انتخابش

دوم اینکه تمام این کارا برای اولویت بخشیدن به خودشه

و منظور از سوال ایجاد شدن برای همسرشون اینکه اجازه بده اون شخص نگران از دست دادن ایشون باشه و جایگاهشونو متوجه بشه

شماهم نظرتون محترم