2777
2789

بچه ها من میترسم احساسات واقعیم رو بهشون نشون بدم مثلا از کاری خوشم نیاد نمیتونم بگم جلوشون مظلومم یا از رفتار کسی حتی جاریم خوشم نیاد میترسم چیزی بگم بعد همیشه حس میکنم وقتی بچه بیارم میتونم رک تر باشم و قدرتم بیشتر میشه واقعا چرا تو رو خدا نخندین اگر میخواین بخندین برین بیرون از تاپیک خودم به اندازه کافی برام مضحک هست این تفکرم

فقط بگین واقعیه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری بودم 

بچه انگار ادمو عوض میکنه 

مخصوصا اون ماه اول 

خیلی رک بودم جلوشون

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم گاهی از رفتارا و .... شون خوشم نمیاد .

ولی تصمیم گرفتم جوابشونو بدم . نترسم . بچه هم دارم .

ولی احترام باعث میشه  هیچی نگم .😑  میگم یه دفعه  رومون توی روی هم باز میشه .  واسه همین میگذرم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ربطی به بچه آوردن یا نیاوردن نداره به تجربه ربط داره هر چی زمان بیشتر بگذره با تجربه تر عمل میکنی

شاید درست میگی

چون آدم های بچه دار رو دیدم که اینجورین

و اونا خب تجربه بیشتری هم دارن

مگه چوسان قدیم ه با دنیا اومدن ولیعهد پر قدرت باشی

بابا منظورم اصلا این نیست نمیگم اونا بیشتر دوستم داشته باشن منظورم اینه خودم بزرگانه تر میشم اخه جاری هام بچه دارن خیلی رک ان من هم بی بچه ام هم ساده

سوگولی نهحس میکنم قوی تر میشم خودموگرنه اونا که بیشتر دوستم ندارن

فکر نکنم 

بچه دار شدن مخصوصا سالای اولش آدمو حساس تر میکنه 

خودش واسه رنده کردن اعصاب مامانش کافیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿