2821
2789
عنوان

برادر شوهر

202 بازدید | 16 پست

من برادر شوهرم ۵ ساله ک فوت شده بعد شوهرم پروفایلش صفحه گوشیش همش عکسای اونه با خودش منم واقعا ناراحت میشم میگم عوض کن نمیکنه منم دوست دارم یکم عاشقانه بزاره منم زنشم دیگه ب خدا بهش میگم داداش حلال نمیکنم ولی بازم عوض نمیکنه چیکار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااین چ‌حرفیه عزیزمن مگ‌عشق و عاشقی فقط ب پروفایل و ....برادرشوهرمنم جوون سی ساله سه ساله فوت کرده شوهرمنم پروفایلاش همه عکس برادرشه یعنی چی حلال نمیکنم خیلی زشته بخدا دست اون بنده خدااز دنیا کوتاهه ی وقتایی تنهاچیزی ک دلشونودردشونو تسکبن میده همین عکسه  بنظرم صرف نظر کن

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

وااین چ‌حرفیه عزیزمن مگ‌عشق و عاشقی فقط ب پروفایل و ....برادرشوهرمنم جوون سی ساله سه ساله فوت کرده ش ...

نه نمیخوام مگه ی داداش داره ؟؟چرا بقیه داداشام عکسشو نمیزارن چرا حداقل ی برنامه هایی ک داره اینستا تلگرام ....یکیش برای من نمیزاره؟؟

اصلا تا خانواده اش هست منو نمیبینه اگه من راه درست رو بهش بگم فکر میکنه ب ضررش حرف میزنم ولی مادرش ب ...

این بحث فرق داره عزیزم باپروفایل عزیزمن هرچیزیو با سیاست ادم درست میکنه ن هی بگی چرا داداشت پروفایلته یا .....بدتر لج میکنن اول زبون خوش و سیاستو‌یاد بگیر گلم مادرشوهرا همه همینن فقط باید مردا عاقل باشن

. خدایا شکرت خداجونم ازت ممنونم ک برام معجزه کردی😍🥹 تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»

نه نمیخوام مگه ی داداش داره ؟؟چرا بقیه داداشام عکسشو نمیزارن چرا حداقل ی برنامه هایی ک داره اینستا ت ...

چی بگم عزیزم امیدوارم مشکلتون حل بشه من کلا همسرم مجازی نداره فقط روبیکا ک با خودم چت کنه اونم بردارشه ک همو بغل کردن ولی محبتو من اینجوری نمیبینم عزیزم 

امیدوارم زود زود مشکلت حل بشه و خوشحال باشی 🌹

به ذره منطقی تر حرف بزنی اونوقت اونم به حرفت گوش میده .یعنی چی حلالش نمیکنی ؟ چون عکسشو داداشش  گذاشته رو پروفایل ؟ این شیوه درست نیست برا رفتار .خودت رو میذاری نقطه روبروی اون.عوضش میتونی با درک احساساتش و نشون دادن این که احساساتش برای تو هم مهمه ازش بخوای که عکس رو برداره حالا نه این که بلافاصله عکس عاشقانه بذاره .