2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست
دقیقا مث مادرشوهر من😄😄

تازه میگفته عروسمو میبرم روضه و سُفره همش 

من حتی پامو تو ختم هم نمیذارم 😝

از حیوانات هم میترسیده الان با سگ و گربه ی من باید کنار بیاد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چند وقت  پیش آزمون داشتم یکی از دخترا با خودش مداد نیاورده بود از اینو اون مداد میخواست من تو د ...

دقیقن اگه ب زبون بیاری مبتلا میشی ولی تو ذهنت بگذره دیگه نوبره

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مسخرس این تاپیک  بالاخره توزندگی هر کسی یه نقاط تیره پیدا میشه  یعنی فردا من ازدواج ...

خب این نظر شماست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نمیدونم چرا هر کاری دیگران میکنند ، سر بچه هاشون بدبختی میاد! یاد فیلم افسانه افسونگر افتادم. 

منم داستانم رو بگم. 

اوایل که نامزد بودیم ، یه بار تو جمع دوستام،  به دوستام گفتم جاریم بی ریخته. یا یه حرفی تو این مایه ها. همون موقع دوستم گفت این چه حرفیه میزنی، تو هنوز بچه نداری، چطور دلت میاد درباره مردم اینطوری بگی. دیدم راست میگه. همون موقع پشیمون شدم. ولی الان جاریم دو تا بچه داره ماشالله مث گل، خوشگل تر ازشون ندیدم. طوری که میگم خدایا میشه بچه منم به عموزاده هاش بره!! اونوقت من ۴ ساله ازین دکتر به اون دکتر 😭😭

البته بگم مامانمم، از سر دلسوزی به خیلیا میگفت چرا بچه نمیاری.  البته من بهش میگفتم مامان به شما ربطی نداره، ولی نمیدونم دامن خودم رو گرفت!!!

کلا هرچی دعا میکنیم تاثیر نداره! یه بار زر میزنیم تا صدها سال برا خودمون و نوه نتیجمون اثر داره. 😂😂😂

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
منم اونايي که شوهرشون دکتر مسخره می کنم 😂😂😂😂😂 انشالله که به سرم بیاد 

شوهر دوست من دکتره اونقدر سرش به کار خودش گرمه که دوستم با وجود پول و بچه و همه چیز در حسرت یه ذره توجه یا حتی رابطه ی جنسیه، قد شوهرشم کوتاهه وای دوستم بلنده.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
خوبه ک اگه قربان بود چیکار میکردی🤣یا نقی

اسم دایی من قربانه خیلی دوسش داریم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
خواهر شوهر من هر کیو که فکرشو کنین مسخره میکنه و میخنده. از نوزاد تازه دنیا اومده بگیر تا پیرزن و پی ...

جاری منم  همینطوره، انگاری خوا اینا رو ول کرده اون دنیا حالشونو جا بیاره، شایدم در آینده ای نه چندان دور شاهد باشیم.

من یه فامیل دوری داشتم حتی مورچه ها هم از مسخره کردنش در امان نبودن ! خواهرشوهر نداشت و هیچکدوم از ب ...

جاری منم همین طوره، خییلی منو من کرده اما هنوز سرش نیومده ، من هنوزم منتظرم ولی، توی فامیل هم مواردی داشتیم که بعد ساااال ها نتیجه داده حالا صبر کن فعلا.

دقیقا منم کافیه یه چیزی از ذهنم بگذره باید 10 برابرش سرم بیاد. مثلا مامان من خیلی ازدواجی بوده و خی ...

من حس می کنم خدا از اون روزی که بهم شوهر داد دیگه منو دوس نداشت و ولم کرد، خدا شما سه تا رو دوست داره.

راهنمایی بودم‌با دوتا نخاله دوست شدم تو مدرسه یکیشون رفت از طرف من فحش خیلی بدی ب اون یکی داد و رابط ...

آخه بگو بچه دار شدن پز داره؟

خانوادت چه طور موافقت کردن سر دعوا با دوستات مدرسه تو عوض کنی؟