2777
2789
عنوان

زایمان تو هفته ی سی وشش

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
خطرناک‌نیست عزیزم،بچه کامل شده خیالت راحت،بعدم دردی که داری اسمش ماه درد هست،طییعیه،بچه‌داره خودشو م ...

مرسی قشنگم

الان اومدم سونو وزن انقباضات رو‌ مشخص می‌کنه یعنی؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سونو انقباض نمیگه،ان اش تی انقباض میگه

پس از اینجا که رفتم میرم یه ان اس تی میدم حتما

چون هم خودش رو سفت می‌کنه و هم با هر تکونش خیلییی دردم میاد😭

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
ترو خدا ؟من فردا سی شش هفته تموم میشه میرم سی و هفتاز دیشب تا حالا بچه هی خودش رو سفت می‌کنه و انقبا ...

نترس. ابجی من 36سزارین شد بچه اش سالم. اون یکی ابجیم همین ک رفت37اتفاقا تکون بچه اش خیلی کم حتی ی روز تکون نخورد  رفت بهداشت. مامان نوار قلب گوش کرد  گفت ساکت ببند دیگه زایمان کنی اشکال نداره فرداش کیسه ابش پاره شد زایمان کرد

من فردا سی و شش کامل میشه میرم سی و هفتیعنی خدای ناکرده زایمان کردم خطری ندارع؟من آمپول ریه هم زدم

چه جالب منم فردا ۳۶هفته ام تموم میشه آمپول ریه متاسفانه نزدم . نی نی منم سرش سمت معده ام هست بریچ میخوابم خودش رو جمع میکنه سمت معده ام 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

اگه احتمال زایمان زودرس داری برو بزن

من دوقلو باردارم هفته دیگه بچه رو برمیدارن توی ۳۷هفته

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت