2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33602 بازدید | 622 پست
عین جاری من،حتی رعشه سریکی ازخاله های شوهرموکه سکته کرده بوداداشودرمیاورد،توفامیل یکی نبودکه ازش تیک ...

انگار هرچی بدتر باشی تو این چیزا خدا بیشتر هواتو داره🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خرید عروسی خیلی مراعات کردم حتی جعبه آرایش واسم نخریدن مامانم واسم خرید آینه شمعدون واسم نگرفتن گفتن از مد افتاده یک سرویس طلای ارزون برداشتم ک اصلا پسندم نشد هر چی برداشتم ارزونترینشو برداشتم با اینکه تو خونه بابام بهترینشو بر میداشتم بعد مادر شوهرم ب شوهرم گفته بود زنت اصلا مراعات نکرد خیلی پرتوقعه ی روز ک با شوهرم رفته بودیم بیرون شوهرم گف جشن عقد نگیریم منم گفتم بابام میخواد واسم بگیره گفت مامانم راست میگه تو پرتوقعی (فقط ب این دلیل میگفتن نگیرین ک کادو ندن )منم خیلی دلم شکست آخه خیلی مراعات کرده بودم منم تک دختر بودم و بابام واسم آرزو داشت و این گذشت تا اینکه برادر شوهرم ازدواج کرد خانمش خیلی خرج گذاشت رو دستشون مادر  شوهرم میگف ک این عروسم خیلی خراجه شوهر منم گفت آهه ندا شما رو گرفت با اینکه مراعات ما رو زیاد کرد اما شما دلشو شکوندین منم جیگرم حال اومد 😆و از این جاریم خیلی خوشم اومد

من خاله ام وقتی من و داداشم کوچیک بودیم به مامانم گفته دلم برا این 2تا بچه میسوزه نه مادر درستی دارن نه پدر درستی در صورتی که هیچ مشکلی هم مامانم نداشت خیلی دلش شکست

چندسال بعدش خالم با یه مرد 50 ساله ازدواج کرد دوتا دختر گیرش اومد یعنی نگم براتون این 2تا دختر از دست خالم و شوهرش چی کشیدن یعنی در حدی که دختر کوچکیشون که الان 15 16 سالشه افسردگی گرفته میخاد بره تغییر جنسیت بده الانم 2تا دختری همراه باباشون رفتن امریکا زندگی میکنن

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
عزیزم این قانون کائناته که به هرچیزی فکر کنی یعنی داری فرکانست رو به سمت اون اتفاق میفرستی و باعث می ...

خب قانون کائنات چراچیزای خوبی که بهش فکرمیکنموسمتم نمیفرسته ؟یاکسایی که مسخره ویابهم ظلم کردن روقانون کائنات برعکس عمل میکنه و روزبه روز غرق خوشبختی میشن؟! 4اثرفلورانس اسکاول روخیلی سال پیش خوندم ولی الان جیزیوکه خودم درک میکنموفقط قبول دارم

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

زن عمو مهمه دختراشو پونزده شونزده سالگی شوهر میداد و خوشحال و سر فراز بود هی به اونایی که دخترمجرد داشتن تیکه مینداخت ولی بابای من به این راحتیا قبول نمیکرد میگفت دخترام جنس مفت نیستن که هرکی رسید از راه قبول کنم

تنهادخترش که واقعا صبور و مهربون بود دوبار ازدواج کرد طلاق گرفت و با یکی خیلی سطح پایین تر از خودش ازدواج کرد و خواهرکوچیکشم با کلی پز و قر با داداش بزرگه که همچین با کلاس نبود ازدواج کرد و همون خواهر کوچیکه شوهر همه رو مسخره میکرد الان تو هیچ جمعی با شوهرش دیده نمیشه 

ولی خداروشکر پدرم که صبور بود و مادرم که کسی و مسخره نمیکرد دامادای خوبی گیرش اوند 

خدایا شکرت😍
خاک بسرم من تو تربیت بچه خیلی خیلی خیلی حساسم،اعتقاد هم دارم که اگه بچه ای بی ادبی کنه تقصیر پدر ماد ...

منم از همی میترسم از بچه داری جاریم و خواهرشوهرم یه جاهاییش رو تو دلم ایراد میگیرم نکنه سرم بیاد 😩

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

منم دقیقا همینطوری ام.

ولی گلایه دارم از خدا. چون من اصلا کسیو مسخره نمیکنم . دلمم ک میسوزه سرم میاد.

مثلا خونه عمو شوهرم بودیم. دختر عمو شوهرم لباسشو دراورد بعد من میدونستم ک پشتش بخاطر فلفل خوردن ریخته بیرون کلا خانوادگی پوست حساس دارن. فقط در حد ثانیه ای تو دلم گفتم اخی چقد بده اینطوری همش ادم باید بفکر پوستت باشی چقد گناه داره.

ب شب نرسید همه پوستم بی دلیل قارچ گرفت ک. چقد رفتم دکتر و چقد خرج کردم تا خوب شدم.

عزیرم فقط مسخره کردن نیست.اگر یهو خیلی دلت بسوزه برا کسی .به سرت میاد

واقعا 🙄چراا

عین جاری من،حتی رعشه سریکی ازخاله های شوهرموکه سکته کرده بوداداشودرمیاورد،توفامیل یکی نبودکه ازش تیک ...

من احساس ميكنم كه اونايي كه اصلا دلشون به حال كسى نميسوزه و خيلى بدجنسن هيچ اتفاقى واسشون نميفته.ولى اونايي كه بالاخره وجدان دارن اگه دل بسوزونن سرشون مياد.بيخود نيس ميگن ظالم،سالم

من احساس ميكنم كه اونايي كه اصلا دلشون به حال كسى نميسوزه و خيلى بدجنسن هيچ اتفاقى واسشون نميفت ...

منم دارم به همین نتیجه میرسم،ازهیچیم نمیترسه اتفاقا امروزیادش کردم که ناراحتی رحم ونازاییموجلوروم مسخره میکرد،رفتم اینستا دیدم باشوهرش رفته مسافرت وعکس گذاشتن!نمیدونم عدالت خداشایدبرای ماهاقابل درک نیست.

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
واقعا 🙄چراا

نمیدونم واقعا.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شما احتمالا نمینی نیستین؟

نه دفعه اوله اسمشو شنیدم.استان فارسم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷