2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست

وای بچه ها مامانم و مادرشوهرم بچه هایی که یه کم مشکل دارن رو درموردشون حرف میزنن مثلا میگن فلانی بچه اش به خودش نرفته و......

من همیشه دعواشون میکنم

الان خیلی خیلی میترسم سر نوه خودشون بیاد

یعنی بچه ی من😔

خیلی نگرانم

من یه فامیل دوری داشتم حتی مورچه ها هم از مسخره کردنش در امان نبودن ! خواهرشوهر نداشت و هیچکدوم از برادرشوهراش هم دختر نداشتن! زد و این دختر دار شد ! چنان اعتماد به نفسی گرفت که مسخره کردن هاش دو چندان شد!

پدرشوهرش یه مدت یه دختر بچه ای رو آورده بود پیش خودشون که ظاهرا مادر پدرش به اختلاف خورده بودن و بچه رو نمیخواستن!! صفت های زشتی بود که این دوست من به اون دختر بچه نسبت میداد و میگفت حق نداره به دختر من دست بزنه کثیفه! معلوم نیست از کجا اومده !

.

.

.

.

.

الان منتظرید بگم در نهایت به خاک سیاه نشست نه ؟

ولی دخترش روز به روز بزرگ تر و خوشگل تر و شیرین تر میشه و همچنان به مسخره کردن دیگران ادامه میده و تا به این لحظه هیچکدوم از حرفاش سرش نیومده!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال کردم.دایی شوهر محرم نیست؟ روسری سر نکنه مشکل شرعی داره؟

نه نامحرمه عزیزم

دایی خود ادم و دایی پدر و دایی مادر محرمن .

دایی شوهر محرم نیس 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اقوام نزدیک کیفش روتوروز روشن ازش دزدیدن.شوهرش بهش گفت بی عرضه.تومسافرت خارجی بودند تمام پول سفرشان رواز اقاهه دزدیدند.درسته خانمه بهش خوش نگذشت تومور سفرکنسروماهی خوردند ولی سرمرده هم درآمد.تازه آقاهه تمام پول روتوجیب شلوارش گذاشته بود

من یه فامیل دوری داشتم حتی مورچه ها هم از مسخره کردنش در امان نبودن ! خواهرشوهر نداشت و هیچکدوم از ب ...

انتظار داری فرتی بچه اش بلا سرش بیاد؟

اولا که به نظر من از عدالت خدا به دوره که بچه جای مادر تقاص بده

دوما اگر هم اینطوری باشه باید ببینی همین بچه خوشگل و تمیز و مرتب و ...در آینده چه گلی به سر مامانش میزنه! 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

پسرم کمی دیر حرف افتاد تو020ماهگی فقط چند کلمه میگفت ختر داییم هی ایراد میگرفت که چرا حرف نمیزنه پسر دوستم همسن اینه کلی کلمه میگه من دلم از این حرفش خیلی گرفت اون موقع بچه خودش 9 ماهه بود حالا پسرش  تا 2 و نیم سالگی کلا حرف نزد الانم که نزدیک 4سالشه خیلی صبحت کردنش مفهوم نیست  

خواهر شوهرم بعد زایمان اومده بود خونمون ک مثلا ازم نگه داری کنه همش بغلش میکرد ک ب قول خودشون ب بوش عادت کنه بعدش مامانش چپ مبرفت راست می فت میگفت فقط عمشو دوست داره اولبن اسمی ک ببره اسم عمشه. ب بوی عمش عادت کرده. اسم همین خواهرشوهرمو دو سال و ده روز بود ک برای بار اول گفت ولی بقیه اسمارو ی سال زودتر یاد گرف. هر بارم جایی باشیم ک داداش من باشه و اونا گریه میکنه میره بغل داداشم

عمو منم همش به ما گیر میداد . میگف موهاتونو بکنید تو .‌جلو مردا نیاید .‌ سنگین باسید رنگین باشید . آ ...

😁منم ی خاله دارم روزی چند بار همه دخترای  محلو پاره پوره میکرد میگف اگه دختره من بود فلانش میکردم ....اخ اخ نگم بهتره دخترش جووووری پاره پوره کرد فقط کم مونده پدرمادرشو ازخونه بندازه بیرون 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
پس چرا هرکسی به من حرفی میزنه هیچ بلایی سرش نمیاد؟؟؟ برعکس اگه دل من رو بشکونن خدا بالا و بالاتر می ...

واقعا چرااا؟؟ منم این مشکلو دارم. اصلا بی منظور یه چیزی کافیه از ذهنم بگذره. سرم میاد زووود

واقعا چرااا؟؟ منم این مشکلو دارم. اصلا بی منظور یه چیزی کافیه از ذهنم بگذره. سرم میاد زووود

دقیقا منم کافیه یه چیزی از ذهنم بگذره باید 10 برابرش سرم بیاد.

مثلا مامان من خیلی ازدواجی بوده و خیلی گیر میداده به ازدواج همه... حالا خودش سه تا دختر ترشیده داره... همه فامیل از مامانم جرات ندارند به مامانم چیزی بگن ولی پدر من رو دراوردن (من دختر بزرگم). من نمیدونم این چه عدالتیه از خدا.. مگه من گفتم که باید سرم بیاد!! من متولد 69 دختر عموی متولد 75 هم پز خواستگاراشو به من میده... خراب بودن.. زشتی... خواستگار نداشتم همه چی بهمون زدند...

حتی میخواستیم حیوون بخریم میگفتند بچه بیارید به سرپستی قبول کنید حیوون چیه! به دخترای سن بالا بچه میدن...

هیچ بلایی هم سرشون نمیادا... هیچی...فقط ما باید حرفاشون رو بشنویم تا اخر عمر...

شاید چون مامانم گیر ازدواج فامیل بوده

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده
دقیقا منم کافیه یه چیزی از ذهنم بگذره باید 10 برابرش سرم بیاد. مثلا مامان من خیلی ازدواجی بوده و خی ...

ایشالا یه آدم خوب به زودی سر راهت قرار میگیره و‌با خوشبختیت جواب بدی های بقیه رو میدی