2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 622 پست
زنداداش من چشمامو عمل کردم قبلش لنزطبي ميذاشتم ميگفت واااايييي برو اونور يا همش ميگفت چشت افتاد وقتي ...

دور از جونت سرطان نداشتی که 

من کاربر قدیمی ام Maminaz 

هشت نه سال پیش تو فیس بوک عکس دوستمو با مایو دیدم گفتم وا اینا چجوری روشون میشه برن تو استخر پر از مرد خارجی با مایو 

هیچی خودم خیلی شیک با مایو رفتم استخر هتل وسط اب بودم یادم افتاد😐حالا وسط اب وایساده بودم فکر میکردم عههه منکه اینو مسخره نکردم فقط واسم سوال بود 😐بعد وایساده بودم با خدا بحث کردن که حتما باید سرم میاوردی ؟ یعنی چی سری تا یچی میگم سرم میاری 😐خوبه من اون وسط با مایو بودم خدا یچیزیم بدهکار شده بود😐 مایوم پوشیده بودا ولی خب مایو بود 😐 خدا منو ببخشه  ولی واقعا نمیتونستم با پیژامه شنا کنم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی برادر شوهرت محرم نیس داییش چرا باید محرم شه ؟ 

نمیدونم اون میگفت دایی محرمه ولی عمو نیست. دیگه قدیمین دیگه هر چی بگی تو مخشون نمیره

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
فدای سرت

کلا هرکیو مسخره کنی یا اصطلاحا منع کنی خدا سرت میاره 

یکیم هست خانومه تو فامیل یه عمر پشت همه صفحه گذاشت الان دختراش و نوه هاش هرشب تو پارتین عکس میزارن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
دایی شوهر مگه محرم نیست؟

والا یه سال عید من دایی کوچیک همسرمو بوسیدم و تبریک گفتم ، دیدم بعضیا قرمز شدن ..اومدم بزرگه رو ببوسم تبریک بگم مثل برق گرفته ها در رفت .. بعد فهمیدم میگن نامحرمه 

فقط ما ماچمون خار داشت 

مهم نیست ، از دست خودش پرید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم اون میگفت دایی محرمه ولی عمو نیست. دیگه قدیمین دیگه هر چی بگی تو مخشون نمیره

😂😂😂😂 چه واس خودشم  تز میداده . دایی محرمه عمو نیس . 😂😂😂 مردم از خنده 😆😆😂😂