2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 622 پست
دوستم جوونه.از شوهرش طلاق گرفته.یه بار شنیدم مادرم میگفت میگن دوستت رو فلانی(یه مرد زن دار سن بالا)د ...

یه چیزایی رو‌ادم از رو بی عقلی میگه

شما هذرخواهی کردی فکر نکن مشکلاتت بخاطر اها اونه ان شاالله حل میشه 

من یه حدیث خوندم بلا و بیماری فرزند کفاره ی گناهان پدر و مادره

عزیزم همه حدیث ها هم معتبر نیستن 

یکی دیگه گناه کنه خدا یکی دیگه رو عذاب کنه 

این دور از رحمانیت خداست 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم هرچی و منع کنه  و بدش بیاد یعنی داره براش فرکانس میفرسته و مثل آهنربا جذبش میکنه.بقول معروف ...

واقعا .پس من بشدت از بچه بدم میاد 

ان شاءالله به سرم بیاد

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

چند وقت  پیش آزمون داشتم یکی از دخترا با خودش مداد نیاورده بود از اینو اون مداد میخواست من تو دلم  سرزنشش  کردم که چه جوری میشه آدم  سرجلسه آزمون مداد نیاره. آزمون بعدی من شب قبلش خونه ی خودمون نبودم و مدادم نداشتم وچون صبح جمعه بود مغازه ها هم تعطیل بود. با خودم گفتم هفته ی پیش اون خانومو سرزنش کردم الان سرخودم اومد ولی به جای این که به خاطر این تصور تسلیم بشم 1ساعت این ور اون ور گشتم تا ی مغازه ی باز پیدا کردم و مداد خریدم و درنتیجه سر آزمون خودم مداد داشتم. این یه اتفاق خیلی خیلی ساده بود ولی درس مهمی که بهم داد این بود که خودمو درگیر این تصورات مسخره نکنم که هرچی بدت بیاد سرت میاد اگه خودمون نخایم هیچ اتفاقی نمی افته. مگر اینکه دل کسی رو بشکنیم شدیدا اعتقاد دارم اون مورد سرت میاد 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

من صورتم خيلي پرر و گونه دار بود

دوستم صورتش خيليي لاغر بود

چاقم ميشد صورتش چاق نميشد

من هميشه تو دلم به نظرم زشت ميومد لاغري صورتش

اونم حسودي ميكرد

صورت منم لاغر شد

عر چقدررررم چاق شدم ديگه چاق نشد😐

مممممن خوده من🙌یعنی ب هرچی یه نیسخند کوچیکم زدم سرم اومد😂از دوستام ایراد میگرفتم ک بعد عروسیش انقد سادس هنو و.....الان خودم بدتره اون😂

ترم پیش یکی باردار بود اومده بود یونی خندیدم و الان خودم😑😑😑😑

دوستم گوشیشو جا گذاش خندیدم بش گفتم بابا مگه میشههههههه این ترم خودم جا گذاشتم😑

و بسیاری دیگر😑

فقط نمیدونم چرا هرچی ب پولداری میخندم سرم نمیاد😕

سفیدا یخن. ولی سبزه ها خیلی شیطونن.

نمیشه به همه تعمیم داد منم مجرد بودم دلم میخواست همسرم سبزه باشه.الان همسرم سبزه نیست سفیده ولی یخ نیست شیطون شاداب وپر جذبه اس.ولی مجرد بودم فکر میکردم سبزه ها این خصلت هارو دارن .الان نظرم عوض شده

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

دختر داییمو واسه داداشم خواستگاری کردیم جواب نه دادن برا داداشم خونه خریدیم ستار خان گفتن هنچین بالا شهر هم نیست برا عروسمون طلا خریدیم گفتن طلاش سبکه و با ارزش نیست در حالی که سال ۹۶  چهارده میلیون خریدیم حالا الان نامزد کرده خونه اش که خیلی خیلی پایین شهره اونم طبقه بالای مادر شوهر تا حالا هم واسش یه تیکه طلای درست و حسابی نیاوردن 

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
یکی از اشناهامون هر کیو ک دختردار بود مسخره میکرد و طرفدار پسر بود خودش ازدواج کرد و دو تا دختر اور ...

پسر خاله ی من هر کی دختر داشت یا چاق بود مسخره میکرد زنش الان چاق و دختر هم دارع

خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
نه نیست. ای اهل ایمان از خدا پروا کنید و وسیله ای(از ایمان، عمل صالح و آبروی مقربان درگاهش) برای تق ...

🙄🙄🙄

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
برای عقد دختر عموم رفته بودیم زن عموم و مادر زن عموم ب مادرم گفتن سخت نگیر گیر نده بذار دخترت ازدواج ...

منم مهر ٦٧ هستم خيلي تحت فشارم براي ازدواج، خيلي دلم شكسته، از بس مامانم جلوي اين و اون واسه ازدواجم گريه مي كنه همه با ترحم نگاه مي كنن

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝