2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست

خالم طلاق گرفت فامیلمون بهش گفت خیلی خوشگلی طلاقم گرفتی مگه خودت چی هستی خالم دلش بدجور شکست گفت سر بچت بیاد الان دختر همون زن با اینکه میلیاردرن و دختر زیباست ازدواج نکرد و الان نزدیک چهل سالشه دختره جور نمی شه ازدواجش ماشین زیر پاش یه میلیارد خودش خوشگل اما نمی تونه ازدواج کنه

من و خواهر برادرام باهم 5 تاییم. مادرشوهر خواهرم فقط دوتا پسر داشت که یکیش شوهرخواهر من بود اون یکی هم متاهل بود.

یه روز اون خانم مهمون خونه ما بود که بی مقدمه گفت من همش خواستم فقط دوتا بچه داشته باشم، چیه مثل بعضیا یه گله دنبال خودم راه بندازم. مامانم خیلی ناراحت شد ما هم ولی چیزی نگفتیم. تقریبا دوسال بعد پسرش تو اتوبان تصادف کرد و فوت شد.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معتقدم یعنی ب چشم دیدم ک میگم زمین گرده،جاریم و خواهر شوهرم قصد خراب کردن زندگیمو داشتن،جاریم ب دروغ ب خواهرشوهرم گفته بود ک منو باکسی دیده خواهر شوهرمم مستقیم ب شوهرم گفته بود،کار ب طلاق داشت میکشید،آخرش جاریم اومد ب گوه خوردن افتاد ک اشتباه کرده،ولی سپردمشون ب حضرت ابوالفضل سه سال بعدش تشت رسوایی خواهرشوهرم چنان صدایی داد ک الان کلا خواهروبرادر تردش کردن،خدا جای حق نشسته

ی دوستی دارم خیلی زشتا رو مسخره میکرد به قدرتیه خدا خودش بدون بیماری یا هرچی چنااان زشت شده که آدم میمونه این همون ادمه؟؟!!!

خدایا توبه غلط کردم دارم😁 تعریف میکنم واسه بقیه عبرت شه قک نکنی مسخره میکنم

چقد مسخرس این تاپیک 

بالاخره توزندگی هر کسی یه نقاط تیره پیدا میشه 

یعنی فردا من ازدواج نکنم یا هرچی فامیلمون بیاد بگه چون نیومدی خونمون یا فلان حرفو زدی شوهر گیرت نیومده !!!!!!ازدواج شانس و قسمته خدایی این همه ادم که همه رو مسخره میکنن اخرشم بهترینا گیرشون میاد مگه ما ندیدیم 

این چرت و پرتا چیه بهم ربط میدین 

زمین گرده درسته ولی خیلی از اینایی که گفتین خیلی مسخره و بی ربط بود به نظرم 

بالاخره زندگی همیشه خوب نیست یه جاهایی هممون خدا برامون کنار میذاره 

اگر قرار بود همه جزای کارشونو تو دنیا بگیرن این همه دزد و اختلاس گر باید هپاتیت سی میگرفتن میمردن ولی همشون به مرگ طبیعی مردن یا اصلا نمیر هستن 

اینقد هر چیز چرت و پرت ومسخره ای رو به هم ربط ندین اینم خرافاته 

موفق باشید

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
من مال یه شهرستانم کوچیکم نیست خیلی تمیز و با کلاسه و اکثرا فرهنگین.ولی به سری اقوام همسرم بهم میگفت ...

اخ گفتی داغ دلمو تازه کردی دختر داییم چقدر مسخره کرد منو واسه شوهرم چون مال روستا بود....اتفاقا از همه نظر از پسرای فامیلمون سر بوداااا...حالا رفتن ی عروس گرفتناز ی جای پرت .....عروسشونم دقیقا همون چیزاییو داره که بخاطرش بقیه رو مسخره میکردن...الان تازه یادم اومد😑😑😑

دایی شوهر مگه محرم نیست؟

نه نیست.

ای اهل ایمان از خدا پروا کنید و وسیله ای(از ایمان، عمل صالح و آبروی مقربان درگاهش) برای تقرب به سوی او بگویید و در راه او جهاد کنید تا رستگار شوید. مائده ۳۵

حدود 3 سال پيش عروسي پسر عمم بود يه شهر ديگه ك با ما ٦ ساعت فاصله داشت من زودتر با يكي از عموهام و زن عمو هام رفتم مامان بابام بعد اومدن روز قبل عروسي پسر خواهر شوهر عمم هم اونجا بود به خداوندي خدا من حتي نگاه اين ادمم نكردم چون پدرم ادم ابرو داري هست و سرشناس توي شهر  وقتي برگشتيم عمم زنگ زد به خواهرم ك من با اون پسر دوست شدم خيلي گريه كردم اون روز گفتم چون رفتم خونشون اينكارو كرد عمم منم بچه داداشش بودم اين تهمت روا نبود بهم بزنع خلاصه قران اوردم گذاشتم بين خودم و مادرم گفتم هركي كه دروغ ميگه سزاش به اين قران همين جوابشو بده بعد از ٦ ماه زندگي همين پسر به طلاق رسيد تمام كاراي دختر متاهل خودشم نقل و نبات مجلس ها شد.هيچوقت به دختر مجرد تهمت نزنيد...

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫