2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست
من همیشه سر سیگار کشیدن تذکر می دادم و تقریبا با افراد سیگاری اطرافم دعوا می کردم حالا شوهرم سیگاریه ...

الهی بمیرم برات منم همینجورم، ولی شوهرم سیگاری نیست، گاهی می ترسم شوهرم  بمیره و یه آدم سیگاری باهام ازدواج کنه، کلا چند وقتیه با مهربانی تدکر می دم ، شوهر شما هم ان شالله ترک کنه.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
خوبه که  فک کردم الان میگی رجبی اصغری چیزی😂😂

عه؟ من اسم بابابزرگم رجبه اسم عموم اصغره خیلی هم دوسشون داریم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چیزی رو ب زبون نیارید اسمش منع نیس ب هرحال ادم تو دلش ممکنه خیلی چیزا بگه ولی به زبون اوردنش بد ...

چرا من تو ذهنمم می گم می شه؟

من هنوز حكمت خدارو در مورد اينكه مثلا پدر يا مادر يكى منع ميكنن بعد اون اتفاق ناگوار سر بچشون مياد ر ...

من شنیدم مریضی بچه کفاره ی گناهان والدینه چون خیلی می سوزن، شاید به این خاطر باشه، البته این نظر منه ها.

مامان من از همون اوایل حتی قبل از ازدواجش چادری و محجبه بوده. وقتی من دنیا میام یه مدت چادر سرش نمیکنه, چون ی بار وقتی من نوزاد بودم, تو بغلش ک بودم نزدیک بوده بخوره زمین و خلاصه با رضایت پدرم ک ایشون هم خیلی مذهبی هستن, با مانتو میرفته بیرون. مانتوهای اون زمان هم ک همه میدونید چجوری بوده... بلند تا مچ پا و بسیار گشاد و... (😁)

خلاصه یکی دوتا از فامیلای پدرم میرن ب مامانبزرگم (مادرشوهر مامانم) میگن عروستو جمع کن با مانتو میره بیرون آبروی کل فامیلو برده... مامان منم خیلی ناراحت میشه و میگه من شوهرم باهامه هرجا میرم و... 

چندسال بعد, هموم خانومایی ک این حرفا رو زده بودن, تو سن بالا (50 سال اینطورا) خودشون چادرو گذاشتن کنار و مانتویی شدن. بماااااند ک دخترا و عروساشون با چ وضع فجیعی میرن بیرون... 

مانتویی بودن یا مانتویی شدن بد نیست, اما اینکه سر حرف خودت نمونی و دقیقا همون کاری رو بکنی ک ی روزی با تنفر و عصبانیت راجبش نظر دادی, خیلی بده... 

#قضاوت_نکنیم... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
 من و خواهر برادرام باهم 5 تاییم. مادرشوهر خواهرم فقط دوتا پسر داشت که یکیش شوهرخواهر من بود او ...

منم یه خاستگار داشتم مادرم با تماااااام وجودش ارزو داشت اون دامادش بشه اما مادرش گفت دخترتون مهربون نیست و دیگه نیومدن، مادرم می خواست از غصه هم خودشو هم منو بکشه، یک سال بعدش یه پسر دیگه ی همون خانوم فوت شد، هر چی به مادرم می گم این تقاص رفتارشون با ما بودا زیر بار نمی را.

خب بالاخره همشو خوندم، خسته نباشم!

اقا دوس پسرم باباش پرشيا داش 

با خودم گفتم اينكه باباش وضعش نسبتا خوبه پرشيا چيه اخه زير پاشونع😒 دوس پسرم با همون ميومد پيشم 

بابام خودم بعدش رف پرشيا خريد🤦🏻‍♀️

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه