بهم گفت میوه بیار بعد من سیب چیدم که ببرم دیدم تو یخچالشون موز دارن یدونه برداشتم خوردم
حالا عذاب وجدان گرفتم 🥲
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
مادر شوهرا خوشحال میشن عروسشون تو خونشون خوراکی بخوره چسناله نکن الان انتظار داری به یه مادر توهین ک ...
اتفاقا این مادر شوهرم همیشه خوراکی هاشو قایم میکنه میده به دختراش و نوه اونا وقتی ما بریم یدونه میوه هم نمیارع بزارن جلومون
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
وااای جرررر🤣🤣🤣🤣من نهایت بتونم یه دونه شکلات کش بررم واقعا روم نمیشه جلوی خودش بردارم یا مثلا بعد ...
آشپزخونه جوریه که دیدی به خونه نداره😑🤣
ببخشید استارتر خانمای سایت اسکراب خوب میشناسین که معرفی کنید؟
من همین دیشب یه اسکراب جودوسر سنت ایوز گرفتم بار اول استفاده کردم خیلی خوب بود پوستمو نرم و خوشگل کرد حالا یه مدت استفاده کنم تاثیر واقعیش مشخص میشه بهت میگم
چه محبتی هر وقت بریم خونشون خوراکی میخریم با خودمون میبرم
روز مادر عیدی هم که جای خود داره
دیگه باید چیکار کنیم حتما خوراکی های که خودمون بردیم رو یدونه نمیده به بچه خودن