منماین اتفاق جلو چشمم افتاده. یادمه مجرد بودم ما یه فامیلی داشتیم که نسبتمون دور بود ولی خیلی با خانواده ما و عموم اینا صمیمی بود. دخترشون ماه بود ماه. اون موقع هم دوره هاش ازدواج کرده بوذن تو فامیل ولی این دختر نه مثلا اون موقع 26/7 سالش بود. یادمه اومده بود خونمون قراربود اخر هفته براش یه خاستگار بیاد ولی فقط من و مامانم میدونستیم. اینم بگم من و دختر عموم ازش 6/7 سال کوچیکتریم. خلاصه زن عموم و دختر عموم اومدن خونمون سر یه مسالهای زن عموم گفت انشاءالله عروسیت منم تازه دانشجو شده بودم گفتم نه من حالا حالا ها ازدواج نمیکنم میخوام راه فلانی رو ادامه بدم. چیه ازدواج تو سن پایین. یهو زن عموم جلو طرف اخم کردو به کنایه گفت نه دیگ مثل فلانیم خوب نیست قششششنگ صدای شکستن قلبشو شنیدم😢 بماند که اون دخترسر یه ماه ازدواج کرد و الان سالها میگذره منم ازدواج کردم ولی دختر عموم با تمام زیبایی و جذابیت قد و هیکل زیباش هنوز ازدواج نکرده. الان 30 سالشه یعنی از سن اون موقع اون دختر هم خیلی بیشتر.
فقط یه چیزی رو خیلی بهش اعتقاد دارم رجدای از بقیه مسائل راجب دختر مردم نباید حرف زد اینو همیشه تو هر جمعی بشنوم هم تذکر میدم. مخصوصا راجب ازدواج و نجابت خانوما