2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808245 بازدید | 6396 پست
الان خداروشکر خیلی عالیه تو تبریز پیش خانم دکتر حبیبی میبرم و گفتار درمانی خانم دکتر پردیس امانی و ک ...

خداروشکر من که هرجا میبرم نتیجه نمی‌گیرم دیگه خسته شدم هر دکتری میبرم هیچ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بچه تروخدا کمکم کنید

من بچم ۸ماهشه دچار اسپاسم شیرخوارگی شده از شش ماهگی دارو میخوره اسپاسم ها کم شده ولی قطع نشده همه چیشم تاالان ب موقع بود گردن گرفتن و همه کاراش بنظرتون بچم خوب میشه داروم نیترازپام لوبل و سوزن تتراکوزاکتایید میزنه کسی را با شرایط من دیدید ک بچش خوب شده تا کی ممکنه پسرفت تکامل کنن😭😭

با سلام به همه منم اومدم از تجربه خودم و دخترم بنویسم.دختر من در سه و نیم ماهگی دچار پرش دشت و پا شد ...

سلام عزیزم امیدوارم هنوز باشید چقدر طول کشید اسپاسم ها قطع شد و چه داروهای مصرف کردید

مامانای عزیز پسر من سابقه ی تشنج داره اومدم از تجربیاتم بگم می‌دونم اینجا خیلیا دنبال یه حرفی هستن که بتونه امیدوارشون کنه چون خودم همه اینارو تجربه کردم پسر من سابقه ی تشنج داره در نوزادی اولین تشنجش ۱۴روزگیش بود که یک هفته بستری شد و تحت درمان قرار گرفت ولی خداروشکر الان یک سالش هست و حالش خوبه داروهاشم دکتر قطع کرده نوارشم سالمه همه ی کاراشم به موقع حتی خیلی زودتر از همسن و سال هاش انجام داد الآنم که یک سالشه کم‌کم راه میره و حرف هم در حد چند کلمه میزنه بسیار هم شلوغ و کنجکاوه مامانای عزیز نگران نباشید به مرور زمان ایشالا بچه های همتون خوب خوب میشن به خدا توکل کنین و صبور باشین

مامانای عزیز پسر من سابقه ی تشنج داره اومدم از تجربیاتم بگم می‌دونم اینجا خیلیا دنبال یه حرفی هستن ک ...

پسر من یهویی توی سن ۴ سالگی دچار تشنج شده. تشنجش ب این صورت هست ک یهو چشمش خیره میشه ب جایی و یه صدایی مث هه هه هه هه هه پشت سر هم در میاره. ولی صداش میزنم تو اون حالت جوابمو میده.

بردم نوار مغز دکتر گفت غیرعادیه. با دوتا دکتر دیگه مشورت کردیم گفتش احتمالا صرع هست. ام آر آی نوشته .روزی تقریبا ۴ ۵ بار اتفاق می افته.  دارم دیوونه میشم. بچه ام مث دسته گل باهوش از همه هم سن و سالاش بهتر بود. مهد میبرمش یک ساله همه خیلی تعریفش میدادن و تعجب میکردن ک این بچه مث یه بچه ۵ ۶ ساله درک و هوش داره و میفهمه.

حالم خیلی بده. 

سلام یعنی والپروات هم ک میدادی تا دوسال باز هم تشنج میکرد؟ دختر من تشنج هاش با دارو کنترل شده اما خی ...

سلام عزیزم. پسر من هم ۴ سالشه بدون هیچ دلیل و سابقه خانوادگی تشنج میکنه حدود ۲۰ روزه. میشه بگید تشنج هاب دخترتون ب چه شکل بوده؟ پسر من حالت خیرگی و تکون دادن دست و یه صدای غیر عادی داره‌ گردنش رو ب یه سمت کج میکنه. حدود ۳۰ ثانیه طول میکشه‌ خیلی نگرانم حالم بده خیلی 

سلام عزیزم. پسر من هم ۴ سالشه بدون هیچ دلیل و سابقه خانوادگی تشنج میکنه حدود ۲۰ روزه. میشه بگید تشنج ...

تشنجش در سه سال و سه ماهگی بدون تب بود. به صورت چرخیدن چشم ها و حالت سرگیجه و از دست دادن تعادل بود زمان زیر ده ثانیه

الان دوساله دارو مصرف میکنه

حتما حتما هرچه سریعتر ببرش متخصص مغز و اعصاب کودکان. 

میفهممت منم اوایل عین مرده متحرک شده بودم همش گریه میکردم هیچی خوشحالن نمیکرد ب مرور کنار اومدم. بچه من الان دوساله هرروز دارومصرف میکنه

تشنجش در سه سال و سه ماهگی بدون تب بود. به صورت چرخیدن چشم ها و حالت سرگیجه و از دست دادن تعادل بود ...

فقط همون یک بار بود یعنی؟ روزی چند بار تشنج میکرد؟ بعد دارو دیگع تشنج نمیکنه؟؟ پسر من الان روزی ۴ ۵ بار تقریبا همین حالت دختر شما بهش دست میده

شبا هم الان داره فک میکنم. دوبارش رو خودم متوجه شدم. دختر شما روزی چند بار بود؟ ببخشید ک میپرسم چون واقعا نگرانم و حالم بده

تشنجش در سه سال و سه ماهگی بدون تب بود. به صورت چرخیدن چشم ها و حالت سرگیجه و از دست دادن تعادل بود ...

دکتر بردم بعد ۲۰ روز ک تشنج میکرد چون اوایل اصلا نمیدونستم تشنجه.  شک میکردم ولی چون صداش میزدم و باهاش حرف میزدم جوابم رو میداد باز میگفتم نه هوشیاره پس تشنج نیست. 

نوار مغز گرفت دکتر و فیلم هم من گرفته بودم فرستادم براش گفتن ک مشخصا تشنجه. داروی اپیلیم الان دو روزه ک میدم ولی هیچ تاثیری نداره دکتر میگه ک هنوز زوده جواب بده.

حالا شنبه باز پیش یه دکتر دیگه نوبت داره ام آر آی هم شنبه باید بده

فقط همون یک بار بود یعنی؟ روزی چند بار تشنج میکرد؟ بعد دارو دیگع تشنج نمیکنه؟؟ پسر من الان روزی ۴ ۵ ...

بله دحتر من هم روزی چهار پنج بار ی موقع هایی هم هفت هشت بار ولی کوتاه. 

زوده البته دکتر خیلی موثره. پیش دکتری ببر ک بدونی واقعا برای تشنج جواب داده و سابقش خوبه. من دخترمو برای درمان ب استان دیگه ای بردم. دوز داروها کم کم زیاد میشد مثلا هفته ب هفته زباد میشد تا وقتی ک کامل تشنج قطع شد و دوساله با همون دوزی ک تشنجش قطع شده هرروز سرموقع دارو میدم. 

ببین اینکه هی دکتر عوض کنی درست نیست قشنگ تحقیق کن بعد ببر دکتر و دیگه با نظر همون ادامه بده. کدوم استانی عزیزم؟؟ 

درک میکنم ک چقدر به هم ریخته ای خیلی سخته من دعا میکنم برای دشمنمم پیش نیاد این موضوع اما بازم خداروشکر تشنجهای فرزندت شدید نیست و باعث اسیب بهش نشده فقط سریعتر پیگیر درمانش از یک دکتر خووب شو. 

بله دحتر من هم روزی چهار پنج بار ی موقع هایی هم هفت هشت بار ولی کوتاه. زوده البته دکتر خیلی موثره. پ ...

من یاسوجم میخوام ببرمش دکتر اینالو شیراز.

یاسوج دکتر بردم ک اصلا تشخیص نداد.و یه شربت فلوکستین داد. دکتر تهران آشنا بود و تشخصی صرع پنهان داد. ولی چون راهمون دوره سخته برام بخوام تهران ببرم. میخوام ببرم،شیراز