2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808292 بازدید | 6396 پست
ای بابا، این مساله مهمی نیست که اینقدر غصه بخوری، اصلا به هیچ عنوان خودتو اذیت نکن، حالش خوب میشه، د ...

خیلی خوبه که کنترل شده و فرزندتون مشکلی نداره .انشالله که دائمی باشه و کاملا حل شده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یعنی والپروات هم ک میدادی تا دوسال باز هم تشنج میکرد؟  دختر من تشنج هاش با دارو کنترل شده ...

حال امروز من دقیقا حال شماست و انگار دیگه نه گذشته ای وجود داشته و نه آینده ای خواهد بود.دارم دق میکنم برا دخترم

دکتر پسرم دکتر رونق هست یه خانومی تو مطب می گفت اشرفی سرش شلوغه دقت نمی کنه رز آبی عزیز ممنون از راه ...

دکتر رونق که بیمارستان امام علی کرج هس؟اصلا دکتر خوبی نیست.بچه من تشنج کرد هیچی بهش نداد بردم مرکز طبی پیش دکتر یارعلی بهترین دکتره ۳ سال دارو خورد و خدارو شکر تشنجش همون ی بار بود تو ی ماهگی

دکتر اسدی پویا شیراز عالی هستن مطب زدن ادرس شون هم روبروی بیمارستان دستغیب خیابان عنبرآمیز شماره تلفن مطب ۰۹۳۳۱۵۱۶۸۷۰ منشی جواب میده ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر برای بچه هام دعا کنید هرکس این پیام رو میبنیه ان شالله خدا همه ی مریضارو شفا بده 

سلام دوستان  من اومدم از تجربه خودم بگم شاید به درد کسی خورد  پسر من ۴ بار تو یه ماه حال ...

ببخشید بچه شما نشانه های دیگه مشکلات گوارشی داشت ؟؟ غیراز همین حالتی ک دکتر تشخیص گذاشت براش؟؟

سلام کسی بوده بچش وقتی قرص اهن میخوره حملات تشنجش زیاد بشه 

سلام شاید دلیل دیگه داره چون اکثر پزشک های مغز و اعصاب در کنار داروهای ضد تشنج از آهن و ویتامین ب۶ و ویتامین د استفاده میکنن

دخترم یه ماهشه دیروز نوار مغز داد فهمیدم  سمت چپ مغزش نوارش یکم اختلال داره  و  تشنج میکنه چیکار کنم خاک بر سر کنم. دخارش. نوبل داده مصرف کنه   و براش ازمایش و ام ار ای نوشته

خداهست  خیلیم هست بسیار نزدیک نزدیکتر از رگ گردن 
سلام دوستان کسی بوده که دخترش صرع میوکلونیک داشته باشه و صرع هم مقاوم به دارو باشه و خوب شده باشه؟&n ...

سلامپخوبین دخترتون بهتره 

پسر منم تشنج کرد بدون تب 

از دکترش راضی هستید

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
سلامپخوبین دخترتون بهتره پسر منم تشنج کرد بدون تب از دکترش راضی هستید

دخترم همینطوری هست هنوز روزی چندبار در حد ۱۰ تا ۲۰ ثانیه پرش داره با بی‌حالی دکترش فقط فعلا یکودارو داده تغییری نکرده. نمیدونم بگم خوبه یا بد 

دخترم همینطوری هست هنوز روزی چندبار در حد ۱۰ تا ۲۰ ثانیه پرش داره با بی‌حالی دکترش فقط فعلا یکودارو ...

ممنون عزیزم 

لطف کردی 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭