این تاپیک برای استفاده از تجربیات ما مادرایی هست که با این مشکل مواجه شدیم.به هیچ وجه درمان و توصیه های پزشک کودکتون رو با خوندن ای تاپیک تغییر ندین.تشنج انواع داره و معمولا با دارو کنترل می شه.
تجربه من میگه به داروهای ایرانی اعتماد نکنید
و اینکه اگه از دکتری نتیجه نگرفتین بی معطلی برین سراغ یه دکتر دیگه...
من به خاطر اینکه منتظر موندم دکتر علیرضا رونق تشنج پسرمو کنترل کنه تجربه تلخی به دست آوردم
سه بار داروی پسرمو تغییر داد و بی خودی داروی ضعیف تبدیل به داروی پرعارضه تر شد
چون دوز مناسب نداده بود
و چون به داروی خارجی اعتقادی نداشت
پسرم چیزی نمونده بود با تشخیص صرع مقاوم به درمان مواجه بشه
به محض تغییر دکتر و دادن دارو خارجی با دوز مناسب تشنج کنترل شد
یه موضوع دیگه اینه که هرچی سریع تر تشنج کنترل بشه بهتره
و احتمال عوارض ناشی از تشنج کمتر
و دیگه اینکه عوامل مختلف مث گرسنگی خستگی گرما سرما و...میتونن باعث تشنج بشن و حتی دارو آنتی هیستامین میتونه زمینه ساز باشه
دعا کنیم همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن...آمین
لیست پزشکهای فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران:
دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران
دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان یه دکتر خوب پیدا کردین مغز و اعصاب اطفال به منم کمک کنید چندباری اشرفی بردم به دلایل مختلف نوار سالم بود میگفت برو هیچی نیست اما جدیدا پرش تو بیداری قبل خواب پیدا کرده پرشهای ریز اشرفی یه جوریه آدم هیچی نمیفهمه آخرش سردرگم بیرون میاد از مطبش من شهرستانم میتونید راهنماییم کنید میخوام درخواست ال تی ام بدم
دوستان یه دکتر خوب پیدا کردین مغز و اعصاب اطفال به منم کمک کنید چندباری اشرفی بردم به دلایل مختلف نو ...
دکتر خوب زیاده دکتر ازیتا توسلی .دکتر لادن افشار خاص .اشرفی معمولا خیلی توضیح نمی ده .شاید هم واقعا مشکل به خصوصی نباشه ولی من با شناختی که از این دو تا دکتر که نام بردم دارم فکر کنم بتونن کمی باعث کم شدن نگرانی شما بشوند.
سلام خانوم بن یو نمی تونن پست بذارن این مطلب رو از طرف ایشون می ذارم.: سلام به همگی انشاا... حال همه ...
سلام عزیزم این امپول رو ب دختر منم نوشتن عوارض نداره مثلا مشکل گوارش پیدا کنه؟ یا بعد تزریق تشنج کنه دختر من ب تشخیص اشتباه دکتر گفتن تشنجه اما با تغییر دکتر فهمیدم نه تشنج نداشته اما تاخیر داره ک امپول نوشت برام