2777
2789
عنوان

کسی میتونه راهنماییم کنه باردارم تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه منم لکه بینی داشتم و تیتر بتام اولش ۱۰۰ بود بعد دو روز شده بود ۳۶۰ گفتن کمه سونو رفتم هیچی ندید خونریزیم بیشتر شد رفتم یک دکتر دیگه شیاف پروژسترون داد بهم 

الان دخترم دو سال و نیمشه

میدونم زود رفتم ولی دلیل لکه بینیم چیه چرا خودش نمیوفته

چون سنو واژینال شدی توی بارداری اصلا خوب نیس باعث. لکه بینی میشع و اگ. لکه بینی ذاشته باشی و. سنو شی سقط میشع

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

طبیعیه منم لکه بینی داشتم و تیتر بتام اولش ۱۰۰ بود بعد دو روز شده بود ۳۶۰ گفتن کمه سونو رفتم هیچی ند ...

بتای شما که از دوبرابرم بیشتر شده

بتای من از۱۶۶شد۲۱۷بعد دوروز 

منم بعد سونو واژیناال همون روتخت خون اومد و‌بعدش لکه بینیم بیشتر شد

چون سنو واژینال شدی توی بارداری اصلا خوب نیس باعث. لکه بینی میشع و اگ. لکه بینی ذاشته باشی و. سنو شی ...

اره از وقتی سونو واژیناال رفتم لکه بینیم بیشتر شد حتی فردا صبحش خون اومد

بتای شما که از دوبرابرم بیشتر شدهبتای من از۱۶۶شد۲۱۷بعد دوروز منم بعد سونو واژیناال همون روتخت خون او ...

ببین شما الان چند روز از موعدت میگذره ؟

آخرین باری که بتا دادی کی بود؟

به نظرم یکبار دیگه بتا بده ببین بالا رفته یا بازم کم رفته بالا یا کلا داره پایین میاد

ببین شما الان چند روز از موعدت میگذره ؟آخرین باری که بتا دادی کی بود؟به نظرم یکبار دیگه بتا بده ببین ...

من ۷مهر اخرین پریودیم بود 

روز موعدم رفتم سونو۱۶۶بود دکتر گفت کمه تکرار کن ک شد۲۱۷

ببین شما الان چند روز از موعدت میگذره ؟آخرین باری که بتا دادی کی بود؟به نظرم یکبار دیگه بتا بده ببین ...

اخرین بار دوشنبه هفته قبل رفتم تیتر ک ۲۱۷شد اره میخوام فردا باز تیتر بدم