2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
ببخشید میشه بدونم تعداد دفعات حرکات بچتون تقریبا از چنتا شروع شد.حداکثر چنتا توی یه روز شد و الان چج ...

از چهار تا پنج تا، کم‌کم بیشتر شد به ۱۰ تا ۲۰ تا هم رسید که بردیم برا نوارمغز

از چهار تا پنج تا، کم‌کم بیشتر شد به ۱۰ تا ۲۰ تا هم رسید که بردیم برا نوارمغز

خوب بعدش چی شد الان چطوره ببخشید چون وعیت بچه من خیلی شبیه بچه شماست میپرسم.شمارمم گذاشتم اگه واستون مقدور بود هرجا پیام بدید ممنون میشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بعدش چی شد الان چطوره ببخشید چون وعیت بچه من خیلی شبیه بچه شماست میپرسم.شمارمم گذاشتم اگه واستون ...

نوارمغزش مشکلی نداشت و تشخیص شادرینگ اتک داد و گفت تا ۸ ماهگی خودش رفع میشه، با یه فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان به صورت آنلاین هم ویزیت شدم و همه فیلماش رو فرستادم ایشون هم تشخیص شادرینگ اتک داد و گفت حتی ممکنه صدبار هم تکرار باشه و اصلا جای نگرانی نیست و با بزرگتر شدن کمتر و رفع میشه مشکلی هم بابت ختنه و واکسناش نداره، الان هم در طول روز چندین بار این حالت رو داره ولی دیگه زیاد بهش اهمیت نمیدم ک تعدادش رو بشمرم

سلام به همگی، سحر خانم از لطفتون ممنونم، در موردگروه هم دوستان چندان موافق نبودن، با توجه به اینکه ت ...

سلام بابای مهربون پسرمنم اسپاسم شیرخوارگی داره میشه از احوالات دخترتون به من بگین و کمکم کنید واقعا نیاز به کمک دارم😭

سلام دوستان من ازمایش متابولیسم دخترم جوابش اومد دکتر گفتن پروتیین خونش بالاست علت تشنج هاش همون بود خداروشکر یک هفته اس تشنج نداشته اما امشب تب کرده فکر کنم سرماخورده چون من و پدرش ویروس بدی گرفتیم دکترشم شهر ما نیست داروهای تشنج مثل کلوبازام و والپرات با داروی خاصی تداخل ندارن؟؟ 

استامینوفن و بروفن ک مشکلی نداره بهش بدم؟ 

برا پروتیین زیادی خونش هم دوتا دارو میخوره جدا از داروهای تشنجش

سلام به همگی .امیدوارم حال بچه های عزیزتون همیشه خوب باشه و خدا بهشون سلامتی بده .دوستان عزیز میخواستم بدونم اینجا کسی بچش تشنج استاتوس داشته؟دختر۱۵ماهه من توی خواب تشنج کرد و زمانش خیلی طول کشید متاسفانه .۱۲روزی بستری بود و همه ازمایش ها و ام ار ای و سی تی و نوار قلب و مغز و سونو ازش گرفتن .وشکر خدا مشکلی نبود جز نوار مغز که گفتن باید دو‌سال دارو‌بخوره فنی تویین و فنوباربیتال که به فنی توییین حساسیت نشون داد و دکترش ر‌و عوض کردم بردم‌ پیش دکتر محمد برزگر در تبریز اونجا نوار مغز گرفتن و گفتن یکسال باید دارو مصرف کنه شربت اپیلیم و قرص کلوبازام .حالا سوالم اینه کسی بوده این نوع تشنج رو داشته باشه و خوب شده باشه ؟دخترم مریض بود دو روز قبلش ولی اون روز تب نداشت و خوابیده بود این نوع تشنج چطوریه ؟ازمایش ژنتیک هم دادیم که ۶ماهه دیگه جوابش میاد حقیقتا حالمون خوب نیس زندگیمون داغون شده شب و روزم شده گریه و فکر .افسردگی گرفتم .تو روخدا دعاکنید دیگه تکرار نشه و از بین بره . 

اثر دارو که از بین بره تشنج ممکنه رخ بده. سردی ها هم بده نباید خورده بشه مثل انار ترش.قارچ.گشنیز.سیب ...

سلام عزیزم خوبی دختر منم تشنج داره و در حال شیر دهی هستم چهار ماهشه میشه بگی چه غذاهایی رو نباید بخورم آخه نمیدونم

با سلام به همه منم اومدم از تجربه خودم و دخترم بنویسم.

دختر من در سه و نیم ماهگی دچار پرش دشت و پا شد و براش همون اسپاسم شیرخوارگی رو تشخیص دادن.

دکترش دکتر سعید انوری بود و براش دارو داد و خوشبختانه بخوبی کنترل شد و مشکلی هم از لحاظ تکاملی پیش نیومد براش.

حدود سه سالگی دخترم از کشور خارج شدیم و اینجا هم تحت نظر نورولوژیست اطفال هست و دکتر اینجا طی هفت هفته داروهاش رو قطع کرد الان پنج سال و نه ماه داره همه چیزش خوبه به دو زبان حرف میزنه.

اینا رو نوشتم که بهتون امید بدم، خیلی وقتها کنترل میشه و این روزهای سخت میگذره.

دکتر انوری رو بشدت توصیه میکنم هم مهربون و بااخلاقه هم باسواد.

سلام دوستان 

من اومدم از تجربه خودم بگم شاید به درد کسی خورد 

پسر من ۴ بار تو یه ماه حالتی شبیه تشنج میشد طوری که صورتش قرمز میشد چشمهاش گرد میشد و دست و پاهاش و مل بدنش قفل میکرد و نفسش بند میومد و همه اینا توی ۷ یا ۸ ثانیه بود 

شهرستان دکتر بردم و با دیدن نوار مغز گفتن تشنج خفیف بوده و باید دو سال دارو استفاده کنه و شربت لونتکس دادن براش 

اما من اوردمش تهران پیش دکتر ناهید خسرو شاهی ایشون مجدد نوار مغز گرفتن و با دیدن دو تا نوار نغز و ام ار ای که قبلا گرفته بودن و چکاپ پسرم گفتن بچه سالمه و نشکلی نداره و علایم به خاطر ریفلاکس نوزاده و من و ارجاع دادن پیش متخصصگوارش کودکان و گفتن دارو تشنج رو هم در طی سه هفته قطع کنم 

خدا رو شکر پسرم دیگه اون طوری نشد و متخصص گوارش قرص نکسیوم بهش داده 

خواستم بگم با دیدن علایم تشنج حتما و حتما بچه هاتون و حداقل به دو تا پزشک نشون بدین 

رو یه نوار مغز پسرم دو‌تا پزشک دو تا نظر متفاوت داشتن 

و دکتر خسرو شاهی و بهتون پیشنهاد میکنم بسیار پزشک‌کار بلدی هستن 

با ارزوی سلامتی برای همه فرزندان کشورم❤️