2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808263 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حالت های بچه ی خودتون و سنش رو دقیقا توضیح می دین .

پسرم ۱۱ ماهش 

۱ ماهه اسپاسم شیرخوارگی داره 

پرش دست و حرکات چشم به بالا داره 

الان سابریل 

لیسکاتین

کلوزام 

پردینزون میخوره 

ولی قطع نشده 

یه روز فقط ۱ باره 

یه روز ۳ بار در روزه 

گاهی اوقات مدل تشنج فرق میکنه 

جدیدا خیلی سریع شده و تایم کمتر 

قبلا کند بود

پسرم ۱۱ ماهش  ۱ ماهه اسپاسم شیرخوارگی داره  پرش دست و حرکات چشم به بالا داره  الان ...

سلام    قبل از شش ماهگی حالات تشنج ممکنه با رفلکس هایی مثل رفلکس مورو اشتباه گرفته بشه . اما بعد از شش ماهگی اگه حالاتی مشاهده بشه ، باید جدی تر پیگیری کرد . امیدوارم با پزشک های خوبی که داریم بهترین مسیر رو برین .  به امید سلامتی همه ی دلبندان

سلام خانمها من امروز این تاپیک رو دیدم لطفا کمکم کنید دخترم سال ۹۷ یکبار و سال ۴۰۱ هم یکبار بیهوشی بدون تب بوده اصلا لرزش هم نداشت حالا میخوام لوزه هاشو عمل کنم دکتر گفت حتما باید تاییدیه از دکتر مغز و اعصاب کودکان بیاری دیشب رفتم یه نوار مغز ازش گرفتم دکتر میگفت کانون تشنج خیلی خفیف تو نوارش هست فقط دو جا بقیه اش خوبه بهش شربت لوینتکس و قرص ویتامین ب ۶ داد داد دخترم ۹ سالشه بنظرتون این شربت عوارضی برای مغز بچه نداره؟کیا بچه اشون استفاده کرده خوب شدن؟

سلام خانمها من امروز این تاپیک رو دیدم لطفا کمکم کنید دخترم سال ۹۷ یکبار و سال ۴۰۱ هم یکبار بیهوشی ب ...

سلام.تشنج تو نوار مغزنشان داده شده است و برای رفع و درمان آن دارو تجویز شده . عوارض تشنج خطرناک تر از عوارض هر دارو یی هست

سلام.تشنج تو نوار مغزنشان داده شده است و برای رفع و درمان آن دارو تجویز شده . عوارض تشنج خطرناک تر ا ...

حرف دکتر نگرانم‌کرد میگفت فعلا خیلی خفیف هر چی دارو دیرتر شروع بشه بهتر یکی دو سال زمان بدیم بعد که بهش گفتم‌ دوزه هاشو عملش کنم دارو داد بهش گفتم چرا اون حرفو زدی مگه چه عوارضی دارن داروها گفت هیچی مصرف کنه بعد دو هفته عمل بشه خیلی نگرانم هنوز شروعش نکردم نمیدونم چه کنم

[QUOTE=304946016]حرف دکتر نگرانم‌کرد میگفت فعلا خیلی خفیف هر چی دارو دیرتر شروع بشه بهتر یکی دو سال زمان بدیم بعد که ...[/QUOTE

عمل لوزه ها بالاخره موجب تحریک و استرس به بچه میشه و از این جهت دارو تجویز کزدن.

خب شما می توانید برای اطمینان از نظر این دکتر با یک یا حتی دو  دکتر  خوب دیگه مشورت کنید و در نهایت نظرات رو جمع بندی کنید و تصمیم بگیرید.

ولی چیزی که کاملا واضح و روشن  هست  اینکه وقتی تو نوار  مغز تشنج هست هر چند خفیف باید هشیار بود و پیگیری کرد خدایی نکرده شروع نشه و بدتر نشه و کمک کرد تا کاملا برطرف بشه.

هیچ وقت فکر نمیکردم ی روزی تو همچین تاپیکی پیام بذارم همش فکر میکردم این اتفاقا برا بقیه اس. دختر سه سالم بی دلیل تشنج کرده الان چهارروزه بستریه داره دارو میگیره سه بارم عوض شده دارو ها اما ذره ای کم نشده دلم میخواد بمیرم ولی دخترمو تو این حالت نبینم.. تعداد تشنجهاش زیاده اما کوتاه زیر ده پونزده ثانیه اما خیرگی و چرخش مردمک و حالت سرگیجه و عدم تعادل... نمیدونم بعد چهارروز دکترمو عوض کنم یا بذارم همینجا باشه.. من تهران نیستم اخع ازونجا خیلی دورم فکر نمیکردم انقد مشکل دخترم حاد باشه اخه روزای اول تعدادش کم بود من اصلا نمیدونستم این حالتا تشنجه