2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
سلام کسی درمورد آمپول سیتی کولین اطلاعاتی داره یابرای بچش زده ببینم چه جوربوده مشکلی پیش نیومده؟پسرم ...

سلام وقتتون بخیر آمپول سیتی کولین خوبه نگران نباش من به پسرم زدم الان راه می‌ره خون رسانی مغز زیاد می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه دکتر خوب پیدا کردین مغز و اعصاب اطفال به منم کمک کنید چندباری اشرفی بردم به دلایل مختلف نوار سالم بود میگفت برو هیچی نیست اما جدیدا پرش تو بیداری قبل خواب پیدا کرده پرشهای ریز اشرفی یه جوریه آدم هیچی نمیفهمه آخرش سردرگم بیرون میاد از مطبش من شهرستانم میتونید راهنماییم کنید میخوام درخواست ال تی ام بدم

دوستان یه دکتر خوب پیدا کردین مغز و اعصاب اطفال به منم کمک کنید چندباری اشرفی بردم به دلایل مختلف نو ...

دکتر خوب زیاده دکتر ازیتا توسلی .دکتر لادن افشار خاص .اشرفی معمولا خیلی توضیح نمی ده .شاید هم واقعا مشکل به خصوصی نباشه ولی من با شناختی که از این دو تا دکتر که نام بردم دارم فکر کنم بتونن کمی باعث کم شدن نگرانی شما بشوند.

دوستان یه دکتر خوب پیدا کردین مغز و اعصاب اطفال به منم کمک کنید چندباری اشرفی بردم به دلایل مختلف نو ...

از همین پرش هایی که می فرمایید فیلم بگیرید .به تشخیص دکتر خیلی کمک می کنه

سلام دختر دو ماهه م تشنج داره لوبل میدادم الان میخوام کورا بدم تورو خدا کسی تجربه داره کمکم کنه دارو ...

کپرا دیگه تو ایران نیست که 

از خارج باید بخری 

و اینکه یه ماه بتونی بخری ماه بعد گیر نیاد دوباره برگردی به لوبل اثر بدی داره 

ولی اگر تضمینی میتونی همیشه گیر بیاری عالی تر از لوبل هست 

سلام خانوم بن یو نمی تونن پست بذارن این مطلب رو از طرف ایشون می ذارم.: سلام به همگی انشاا... حال همه ...

سلام عزیزم این امپول رو ب دختر منم نوشتن عوارض نداره مثلا مشکل گوارش پیدا کنه؟ یا بعد تزریق تشنج کنه دختر من ب تشخیص اشتباه دکتر گفتن تشنجه اما با تغییر دکتر فهمیدم نه تشنج نداشته اما تاخیر داره ک امپول نوشت برام