2777
2789
عنوان

بیاید

34 بازدید | 4 پست

بچه ها من شرایطم خاص یه پام میلنگه خلاصه مال ۲۰ سال پیش هست هیچ دردی ندارم مشکل ندارم اما خیلی ها کار فرما ها ناراحتم کردن خیلی ها اصلا سوال نپرسیدن دیروز زنگ زدم کار خونه لبنیات کخ فامیل اونجا کار میکنه یه آقایی برداشت شمارش داد بعد زنگ زدم گفتم شرایط ام توضیح دادم گفت نمیدونم چرا شماره دادم الانم پیام داد فردا بیا برای کار کاروخونه هست گفت میخوام کمکت کنم ولی خیلی صمیمی حرف میزنه مثلا امروزخواب موندم نرفتم پیام دادم گفتم مادرم مریض شد گفت اوکی برو استراحت کن بعد پیام دادم دوباره عذر خواهی گفت خوابیدی  اخه به تو چه من خوابیدم یا نه گفت الان دارم میرم خونه بهم پیام نده گفتم اوکی بعدش گفت سارااااااا همینجوری نوشت نگران نباش کمکت میکنم نمی دونم من حساسم نه اینا طبیعیه؟ من زیادی حساسم خدا سر شاهده به جان مادرم جدی حرف زدم ناز عشوه هم نیومدم نمیدونم شاید من حساسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.