2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه نظراتون درمورد روغن cbd ک دکتر برا تشنج دخترم نوشته چیه؟.. کسی استفاده کرده؟ رو تکامل هم تا ...

سلام خوبین شما از CBDاستفاده کردین؟اثر داشت ؟از کجا تهیه کردین؟

به ما کفتن باید از ایتالیا یا آلمان بگیرین هزینش هم ماهی ۱۲۰۰دلار هست

مال شما هم همین قدر گرون بود؟

خانما من شهرستان هستم چطوری میتونم از دکتر اشرفی برا دخترم وقت بگیرم اگه اطلاعی دارین  یا شمار ...

دکتر محمودرضا اشرفی
انتهای بلوار کشاورز خ دکتر محمد قریب نبش شباهنگ پلاک ۳۶
02166913031

سلام خانما آیا گروهی چیزی هس که من سوال بپرسم از مامانا

ببینم کسی بچه ش مثل دوقلوهای من هست یا نه؟

ما شهرستان هستیم و اینجا فقط یک فوق تخصص مغز اطفال هست و تشخیص تشنج داده اما به تشخیصش اعتماد ندارم چون قاطعانه نیست حرف زدنش

حالا میخوام ببرمشون تهران 

هرچی تحقیق میکنم بین ۷-۸ تا دکتر معروف تهران، یه تعدادی رضایت هست یه تعدادی هم بشدت کوبیدن

برای بچه های من تشخیص خیلی مهمه آخه ...

سلام خانما آیا گروهی چیزی هس که من سوال بپرسم از مامانا ببینم کسی بچه ش مثل دوقلوهای من هست یا نه؟ ...

سلام عزیزم  قطعا هست گروه های مختلف ولی من عضو نیستم که شما رو اد کنم.اما نکته ای که فرمودین رو باید دکتر تشخیص بده و کاملا درک می کنم که انتخاب پزشک خیلی گیج کننده هست ولی بالاخره  باید از حس ششم خودتون استفاده کنید و یکی رو انتخاب کنید  به نظر من تهران کم دکتر خوب نداره و خیلی از دکتر ها با اینکه خیلی معروف نیستن ولی بسیار حاذق و مجرب هستند شما  حتی می توانید به دو یا سه تا دکتر مراجعه کنید و در نهایت یکی رو مبنای درمان و تشخیص برای فرزندتون انتخاب کنید.بجه ها خیلی با هم متفاوت هستند نمیشه مقایسه کرد و مراجعه به پزشک و اعتماد به پزشک خیلی مهمه و تاثیر گذار در درمان است.

خانماپسر من ۱۴روزشه دو روز پیش برای اولین بار بهش شیر خشک دادیم زیاد دادیم استفراغ کرد بعد خوابید دوباره شیر خودمو خورد خوابید یهو تو خواب به مدت ۵ثانیه بدنش لرزید و سیاهی چشاش بالا رفت بردیمش

بیمارستان بستریش کردن میگن ما دوروزه هیچ علایمی ندیدیم از کمرش نمونه گرفتن سالمه آزمایشات و سی تی اسکن هم سالمه فقط مونده جواب نوار مغزی که هنوز ندادن اینم بگم خودم قرص ضد افسردگی مصرف میکنم که روانپزشک گفت تو شیردهی میتونی مصرف کنی ولی الان پزشک کودکان میگه نباید مصرف میکردی تو شیردهی میگم مانایی که تجربشو داشتن توروخدا نظرتون بگید این علایمی که پسرم داره ممکنه علایم تشنج باشه ؟

اگر کسی بچش مشکل تشنج داره، بره پیش دکتر حسن باقری، دختر من تو بچگی دوبار تشنج کرد، یه دکتر بعد از نوار مغز گفت باید بهش داروی والپروات بدی بهش تا دوسال دادم، خوب نشد، البته داروش خوب نبود، دکتر حسن باقری بردیم گفت، تا دو سال دیگه باید دارو مصرف کنه، هر ۶ ماه یه بار نوار مغز میگرفت، خداروشکر بعد دوسال ث، کامل خوب شد، خواهر زاده من مشکل دختر منو داشت، دکتر بدون نوار مغز یه داروی یه هفته ای داد و اینا هم دیگه بی خیال شدن، الان که ۲۰ سالشه، مرتب تشنج وحشتناک میکنه، دکتر باقری گفت این تشنج تو بچه ها طبیعیه باید درمان بشن که تو بزرگی دچار صرع نشن، من به هرکس میرسم حسن باقری رو معرفی میکنم، برید مطمئنم دعا به من و بچه هام میکنید، بیشتر از این نمیگم که فکر کنید تبلیغ میکنم تا خودتون برید همه چیزو از نزدیک ببینید.

اگر کسی بچش مشکل تشنج داره، بره پیش دکتر حسن باقری، دختر من تو بچگی دوبار تشنج کرد، یه دکتر بعد از ن ...

سلام یعنی والپروات هم ک میدادی تا دوسال باز هم تشنج میکرد؟ 

دختر من تشنج هاش با دارو کنترل شده اما خیییلی نگران اینده اش هستم. هیچ مشکلی نداره فقط پروتیین خونش زیاد بود ک باعث تشنج هاش میشد. الان نه ماهه واقعا دنیا برام خاکستری شده تنها ارزوم شده خوب شدن دخترم 😔😔😔😔😔

ما هیییچ سابقه تشنج در خانواده هامون نداشتیم نمیدونم چی شد ک اینجوری شد فقط میدونم من دیگه اون ادم سابق نیستم موهای مشکیم دونه دونه داره سفید میشع از غصه دخترم.. شدم ی ادم زودرنج ک هیچی خوشحالش نمیکنه جز سلامتی دوباره دخترش

یا امام حسین.. به حق رقیه سه سالت دختر منو ک تو سه سالگی اینجوری شد و همه بچه های این تاپیکو شفا بده. 

سلام یعنی والپروات هم ک میدادی تا دوسال باز هم تشنج میکرد؟  دختر من تشنج هاش با دارو کنترل شده ...

ای بابا، این مساله مهمی نیست که اینقدر غصه بخوری، اصلا به هیچ عنوان خودتو اذیت نکن، حالش خوب میشه، دکتر میگفت بیشتر بچه ها ابن اتفاق براشون میفته، اما یه عده مادر و پدر متوجه میشن و درمان میکنن، یه عده همون یکباره و دیگه اتفاق نمیفته، اونهایی هم که اطلاع ندارن، و چندبار تشنج میکنن، اگر درمان نشن، تو بزرگی همچنان براشون ادامه داره،  یه مساله خیلی خیلی ساده است، دختر من کامل خوب شد، ده سال از اون موقع میگذره، فقط داروی خوب بهش بده، این مساله خیلی بی اهمیته، خودتو و خانواده رو ناراحت نکن،

ای بابا، این مساله مهمی نیست که اینقدر غصه بخوری، اصلا به هیچ عنوان خودتو اذیت نکن، حالش خوب میشه، د ...

خدا رو شکر که برای فرزند شما و خیلی از بچه های دیگه به خیر گذشت ولی اصلا همیشه این اتفاق نمیفته و اصلا مسئله بی اهمیتی نیست .این مسئله تشنج این قدر گسترده هست و تو هر بچه ای متفاوته و قانون و قاعده ای اصلا برای هیچ کس نداره.اسیبی که تشنج به مغز می زنه می تونه زندگی خود بچه و تمام اطرافیان رو تغییر بده.

در ضمن همیشه به تب و اسهال و استفراغ ربط نداره.