2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 59556 بازدید | 1453 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش فقط اینه وام بگیری پولی تو دستت نباشه 

چون خیلی دیر رفتی سرکار و احتمالا تا اخرش خرجی هرچقدر کم میدادن حالا میخان تلافی کنن ولی حب این راهش نیست نهایتا تا ده سال دیگه باید بتونی خودتو جمع کنی 

الان هرچقدر پول میاد دستت یه کارت ویپاد بگیر‌بریز‌توش امتیاز وام برات جمع بشه،از اونورم نصف حقوقتو حداقل بده طلا یا طلای انلاین بخر که دست کسی هم بهشون نرسه در حد ۱۰۰سوت هم میتونی بگیری 

به یه پراید که رسید بفروش ولی حتما یه ماشین بخر،ماشین داشته باشی یه راه درامدی دیکه برات باز میشه میتونی اسنپ هم بری حداقل روزی دو یا سه ساعت درامدت بیشتر میشه 

یه چندسال به روی خودت نیار بخای با این حقوق اینجوری هزینه کنی واسه اینده هیچی نداری،کم سن هم نیستی که بگی دیگه کافیه کلی باید پیشرفت کنی ،اکه دیدی واقعا سختشونه همین ماهی سه تومن درسته کمه ولی حقوق تو هم کمه باید درک داشته باشن که بیشتر در توانت نیست 

نهایتا دیدی اذیتی برو خوابگاه مستقل زندکی‌کن 

چقد میگیرن؟ اگه کافیه نده بهشونولی اندازه ای که سربار نباشی خرج کنشاید ولخرجی میکنی، میبینن، میگن ای ...

حقوقشون اندازه ای هست که کفاف زندگیشون بده ن اصلأ ادم ولخرجی نیستم بلکه بالعکس همون‌طور که پدر و مادر پیش خدا عزیزن بچه هم عزیزه گفته بچه امانته دست شما 

کاربر اقام 

میگی وضع مالیشون خرابه خب اونام فقیرن حق دارن چقده حقوقت؟ببخش میگم سنت بالاس تاالانم زن نگرفتی اوناف ...

فقیر نیستن حقوق بازنشستگی دارن زن دوزاری کجا بود من تا حالا با هیچکس نبودم خودشونم میدونن 

کاربر اقام 

گربه روهمین اول دم حجله بکش این دوستان‌که میگم براشونخرید کن‌همین میشه عادت دراینده ازدواج کردید توق ...

زن که نمی‌گیرم ولی باقی حرفاتو قبول دارم 🙂👌

کاربر اقام 

نمیشه که بشینه سرسفره و خرج ندهبالاخره کار میکنه ازش توقع دارن بعداز ازدواجم خونشون اومدنی تو دستش ...

ی جوری میگی سر سفره انگار هر روز چند مدل غذا می‌خورم ساده ترین غذا ها رو میخوریم 

کاربر اقام 

ولی ازدواج کنی برکتشم به مالت میادمجردا اطرافم ده ساله میگن میخوایم پول جمع کنیمالان میگم چقدر داری ...

ازدواج دیگه ایشالا میوفته اون دنیا تو این دنیا ن 

کاربر اقام