2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست
من بهشون گفتم 3 میلیون ماهانه بهتون میدم قبول نمیکنن به ماشین دیگه علاقه ای ندارم ی موقعی خوشم میومد ...

با این حرفا خودتو از زندگی خوب محروم نکن /شما تازه 34ساله اته /اول راه هستی 

با خانواده بدرفتازی نکن /زرنگ باش /دعوا راه ننداز /هرچی گفتن بگو چشم /ولی کاری که میدونی خوبه انجام بده و بعد یه بهونه مامان پسند بیار  /ولخرجی و رفیق بازی نکن

با پولت طلا بخر /بعد بفروش خونه یا زمین بخر 

به خانواده هم کمک کن /هر چندوقت یکبار برای مامان یا بابا گل یا کادو بخر 

بزار دعای خیرشون پشت سرت باشه

فقط بگووووووووووووووو چشم بزار دلشون خوش باشه 

حقیقت خرید خونه چیز عادی نیست ولی فکر میکنم اینقدر دارن که شما توقع دارید درسته؟ ولی واقعا اینکه از ...

ی موقعی داشتن ولی سر ی اتفاقی همشو به باد دادن خودشونم مقصر بودن 

کاربر اقام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدااا مگه خودش خواسته به این دنیا بیاد که منت حاملگی و زایمان و شیردهی رو بندازن گردنش ، آوردن و ...

این افکاری که اینا دارن مال دهه 50 و 60 هنوز تو اون زمان موندن 

کاربر اقام 

تا حقوقتو واریز میکنن برو بده طلا بگیر ، بعد در حد یه چیزای جزعی مثل یه کیسه برنج یا خرید یچیزایی که لازمه تو خونه خودت انجام بده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
کم تر چرت و پرت های اینستاگرام و قرقره کنین و سعی کنین قدرشناس باشین.

کم افکار عهد بوق داشته باشید بچه برده شما نیست بچه زندگی میخواد چرا مسولیت قبول کردید ؟

کاربر اقام 

سوال پرسیدم وقتی ایشون نوجون بودند و کار خاصی جز درس خوندن نداشتن، چقدر تلاش کردن که جواب ندادن.

مگه حتما باید درس خوند ایشون علاقه نداشتن یا هرچی  الان دارن کار میکنن ولی پدرمادر حق ندارن توقع داشته باشن من بچه ندارم ولی هرروز به همسرم میگم وقتی تصمیم به بچه بگیریم بتونم تا آخر عمر مثل کوه پشتش باشیم حداقل براش زحمتی نداشته باشیم منچا آوردیمش دنیا من خواستیم اون نخواسته و کمکش کنیم حداقلارو یه خونه ماشین داشته باشه برا حداقلا  مثل ما سگ دو نزنه ندونه زندگی کردن چیه  اون آمده دنیا که بتونه زندگی کنه  برا بقیه زندگیش خودش تلاش کنه 

حقوق بازنشستگی میگیره

پس ایشون هیچ احتیاجی به حقوق شما ندارن 

برادر من فردا که بخوای ازدواج کنی یه ریال هم کمکت نمکنن اگه پس انداز نکنی فردا خودت و زنت بدبختی میکشین به خدا این پدر مادر یه ذره هم دل نمی سوزن .

اگه پیش پپر مادرت زنگی میکنی در حد خورد خوراک خودت برا خونه خرید کن بقیه پس انداز کن سرمایه گذاری کن .

این تجربه خودمه از شوهرم که تا مجرد بود تمام حقوقش به مادرش میداد بعد ازدواج تو همه ی بدبختی هامون  غریبه بودن از غریبه بدتر .

کاش داداشم این حرفاتونو‌ بشنوه🥲برعکس شما هر ماه لباس و تفریحات‌ و شارژ و بسته نتش‌ به جا بود کافه ر ...

یکی مث داداش شما یکی هم مث من خدا شاهده من با اینکه تک فرزندم ی زمانی لباس پاره هم پوشیدم ن اینکه بگی بچه بزرگسال بودم و پوشیدم 

کاربر اقام 

من اصن باور نمیکنم 

درک هم نمیکنم 

یه حساب جدا باز کن حقوقتو بریز داخلش 

سه تومن بزار تو اون کارتی که خونه میزاری بمونه 

ماهی ۱۲ تومن هم طلا بخر 

۱۲ هم برات میمونه خرج روزمره 

تمام داد و دعوا نداره که خودت بی عرضه ای 

یه حساب جدا باز کن پولتو بریز به اون کارت

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626