2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست

توی یه خونه یه خواهربرادر دیدم هرچی کارمیکردن خرج خونه میکردن 

خداروشکر خداچندبرابر بهشون داد به روزی شون برکت داد و زندگیشون خوبه 

دوتاخواهر دیگه هرچی کارمیکردن خرج خودشون میکردن

آخرش هیچی براشون نموند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

34 سالمه مگه دیگه چقد از عمر من باقی مونده ازدواج نمیکنم ولی دلم میخواد مستقل بشم از شر این خونه راح ...

مستقل بشی خرجت بالاتر می‌ره.کرایه خونه و خورد و خوراک و...

بنظرم همون ماهی پنج تومن به مادرت بده اگه نیاز دارن.بقیه اش رو پس انداز کن خرج الکی نکن.هر چند الان آنقدر گرونه که به پس انداز نمی‌رسه.بعد پدرت همین به خونه رو داره برای شما چیزی نخریده؟ مقداری که حقوق میگیری رو بهشون کمتر بگو.چقدر بده آدم دستش جلوی بچش دراز باشه.خدایا وضع هممون رو درست کن.

حقوق بازنشستگی میگیره

شاید پدرتون دارد براتون سرمایه گذاری میکنه 

من پسرم رفت سر کار یک کمی ش برای خرج خودش بر میداشت بقیه اش را ما براش امارتمان خریدیم پیش قسطی 

بماند قسط هاش عقب می افتاد ما خودمون نمی دادیم چند سال طول کشید بعدشم خرجهای کابینت و شیر الات و.....

حالا عروسمون ما را تو خونه ای که خودمون براش خریدیم و کلی کمکش کردیم را نمی دهد قطع ارتباطه 

هر چی لطف کنی پر روتر میشوند

به نظرم حقیقتو جز اون مقداری که برا خریت میخای بقیشو طلا بگیر الیزابت هرچی میتونی بزار کنار نزار خان ...

الیزابت چیه؟من پارسیان خریدم پارس بهتره یاالی؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
مستقل بشی خرجت بالاتر می‌ره.کرایه خونه و خورد و خوراک و...بنظرم همون ماهی پنج تومن به مادرت بده اگه ...

ولی اعصاب اروم داره ادم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم پسرم) وظیفته)

همین شماها در زندگی مشترک باعث کلی بحث و جنگ بین عروس و مادرشوهر میشید

چون به همسرتون میگید مادرمه وظیفمه بعد کل زندگیتونو فدای مادر می کنید و همسرتون و حرص میدین و عصبی می کنید و بی اهمیت بهش کار خودتونو می کنید😑

ببین هر از گاهی ودت برای خونه کمک کن اما نه اونجوری ک میخوان خدا هز مادر شوهر و پدر شوهرم نگذره شوهر من تو ارزونی ی جای خوب کار کرده بود ازش گرفتن تا تونستن سیسمونی جهیزیهو ......ان شالله خدا ب حق این ایام اطمیه نشونشون بده و دست همسر منم بگیره ..همشم دروع بود از این دست بدی از اون دست میگیری نه بدتر شوهر من کم مونده بود از خود اونا گدایی کنه

استارتر همه ی پدر مادرا همینن ( حداقل اکثرشون) من مادرشوهر خودمو میبینم ما زندگی جدا داریم کار و حقوق و مشکلات جدا اونوقت اگه ی چیزی برا خونمون بخریم ک ببینن گلایه میکنن برا ما هم میخریدین. 

یا همش میگن حقوق ماهانه رو چیکار میکنین چرا برا خونه ی  ما خرید نمیکنین 

با برادر شوهرمم همینطورین 

دیگه راهی نیس نمیشه جوابشونو داد و باید تحمل کرد. 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کارت خودشون چند ماهه خراب شده عمدا درستش نمیکنن کارت منو گرفتن حقوق خودشون هم میریزن تو کارت من این ...

شمام برو یه کارت دیگه برا خودت بگیر.پولاتون رو انتقال بدید به اون.ماهی سه تومن هم به اون کارتی که پیش مادرتون هست واریز کنید و تمام.سعی کنید اول ماه هم طلایی چیزی بگیرید که پول زیادی تو کارتتون نداشته باشید.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

همین افکار باعث شده که بعضیا صدتا صدتا بچه بیارن و وسایل مورد نیازش و تامین نکنن و بگن تنها وظیفمون حمل کردنش و بزرگ کردنشه دیگه بره جون بکنه خودش به دست بیاره

و اینجوری میشه که جوون میشن و هرچی کار می کنن بازم هیچی ندارن

صحبت های شما کاملا درسته چندین سال پیش یه ورشکستگی بسیار بزرگ توی زندگیمون داشتیم که میتونم بگم زند ...

بهتون تبریک میگم که با درایتتون کنار تلاش پسرتون باعث شدین به موفقیت برسن اشکال نداره درسته ما پدرومادرا دلمون میشکنه ازاینکه بچه هامون متوجه زیرساخت تلاشای ما نمیشن گاهی اوقات ولی خوب مثل همیشه میبخشیمشون حتی اگه خودشون متوجه نباشن من خودم به شخصه ازدخترم فقط انتظار احترام دارم اولا نسبت به پدرش بعد خودم وگرنه چشم داشتی درآینده به حقوق ودرامدش ندارم. انشاءالله بچه هامون زیر سایه لطف خداوند اخروعاقبت بخیر بشن.همین کافیه برامون .مطمئنم بلاخره یه روزی تو شرایط قرار میگیرن و متوجه لطف پدرومادرشون میشن

نگو کاری برات نکردن. بیست سی سال بزرگت کردن. حمل و زایمان و شیردهی و مراقبت از بچه و تربیت بچه که کا ...

مگ ب درسه؟الاان من شوهرم لبسانس داریم کوکاردولتی؟فقط ب شانسه؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
حقوق بازنشستگی میگیره

چقد میگیرن؟ 

اگه کافیه نده بهشون

ولی اندازه ای که سربار نباشی خرج کن

شاید ولخرجی میکنی، میبینن، میگن این پول نگهدارنیست

برای آینده ات میخوان جمع کنن

دراین صورت خودت جمع کن ببینن دیگه کاریت ندارن

یا اینکه ولخرجن ومیخوان بیشتر خرج کنن و راحت باشن

همون گاهی خرید کنی بهتره، یا اگه خریدتو نمی‌ بینن ماهیانه 5 تومن بده به پدر یا مادرت، الان دونوع میوه بخری 500 پولشه

البته اینم بستگی داره اگه بیرون که هستی بگن چیزی بخری ببری خونه باز کمترم میتونی بدی، 

فقط احترام خیلی بزار بهشون. به پدرت اقتدار بده. ومراقب جایگاهش باش

اینکه میگن بهشت‌ زیر پای مادره

یعنی اونقدر خودتو کوچیک کنی وزیر پاش بندازی تا اوج بگیری و پیش خدا مقام داشته باشی. 

زندگیت سرشاراز موفقیت