2777
2789

من رشتم انسانی هستش..۲۰ سالمه و قراره کنکور ۱۴۰۵ شرکت کنم برای فرهنگیان

میخواستم بدونم اینکه بومی نباشم تا چه حد اثر میزاره؟ احتمال قبول شدنم خیلی کم میشه؟

من ساکن ساوه هستم..اگه بخوام امتیاز بومی داشته باشم باید اراک دانشگاه برم..ولی بخاطر شرایط شغلی شوهرم و دور بودن و غریب بودنه اراک نمیتونیم اونجا بریم

میتونیم بریم قم..چون هم نزدیکه هم اونجا آشنا و فامیل زیاده و شغل شوهرمم اونجا اوکیه

میخواستم بدونم شانسی برای قبول شدن تو دانشگاه قم دارم؟ اگه درسم خوب باشه و خیلی خوب بخونم برای کنکور؟

بعد اینکه مسئله حجاب تا چه حد مهمه؟ تو دانشگاه باید با چادر باشیم و یه تار مو بیرون نباشه؟ارایش در حد یه کرم ضدآفتاب رنگی و ریمل اوکیه؟

بیرون دانشگاه حجاب چطور باشه؟

شمایی که الان معلم هستید میتونید بیرون در حد ارایش ملایم با شال و مانتو متوسط باشید؟

من همین الانش حجابم متوسطه..

ممنون میشم جواب بدید💕🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که قبول میشید بلع چرا شانس ندارید باید خوب درس بخونیدبله درهمین حدنه نمیشه به مامیگن اگه یکی ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم..برام دعا کن❤️

اخه من اینجا سرچ زدم یه عده گفته بودن اگه شهر کوچیکی زندگی کنید و آشنا زیاد باشه ممکنه گزارش بزنن اخراج بشید

ولی اگه شهرتون بزرگ باشه پوششتون در حد معمولی باشه اوکیه

محل دانشگاه هم بستگی داره اون رشته رو کدوم پردیس ارائه بده مثال میزنم سال 1403 پردیس باهنر شیراز الهیات ارائه نمی‌داد دانشجو های الهیاتش رو پردیس شهرکرد می‌گرفت یا مثلا آموزش استثنایی هاش باید میرفتن یزد اینجوریه 

شرایط بومی برای محل خدمت هستش شما جایی خدمت میکنین که بومی تون باشه و توی انتخاب رشته باید رشته های ...

درسته

اما من دفترچه سال ۱۴۰۴ رو دیدم زده بود محل خدمت ساوه محل آموزش اراک

اصلا شرایط اراک رفتن رو ندارم🥲

شوهرم پارسال آزمون استخدامی رو شرکت کرد برای قم

۳ تا دبیر میخواستن تو رشته شوهرم

با اینکه بومی همدان بود ولی قبول شد که بره تو قم تدریس کنه

آخه میگن سخت گیری میکنن ولی اینستا پر از معلم هایی که پوشش ندارن

اره دقیقا

منم برای همین برام سواله

خیلیا پوششون خیلی بده..

من در حد معمولی ام..بیشتر آرایشو دوس دارم

ولی باز میترسم😂

درستهاما من دفترچه سال ۱۴۰۴ رو دیدم زده بود محل خدمت ساوه محل آموزش اراکاصلا شرایط اراک رفتن رو ندار ...

خب شوهرت بچه قمه یعنی کد ملیش برا قمه؟؟ اگه هست خب اون بومی استان قم بوده 

بوم هرکس بر اساس کد ملی‌ و برای کنکوری ها کد ملی به اضافه محل تحصیل در سه سال دبیرستان 

اره دقیقامنم برای همین برام سوالهخیلیا پوششون خیلی بده..من در حد معمولی ام..بیشتر آرایشو دوس دارمولی ...

دقیقا 

من خودمم میخواستم کنکور فرهنگیان بدم همچین ترسوندم همه با حجاب اومدن بعد امتحان همه پوشش خودشون شد

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

خب شوهرت بچه قمه یعنی کد ملیش برا قمه؟؟ اگه هست خب اون بومی استان قم بوده بوم هرکس بر اساس کد ملی‌ و ...

نه عزیزم شوهرم بچه همدانه

بومی همدانه

ولی قم قبول شده بود که بره قم تدریس کنه

پارسال

اما بخاطر شرایطمون دیگه نرفت انصراف داد

قسط زیاد داشتیم..گف شغل معلنی حقوقش کمه برای مرد خوب نیس..ولی برای زن خوبه

دقیقا من خودمم میخواستم کنکور فرهنگیان بدم همچین ترسوندم همه با حجاب اومدن بعد امتحان همه پوشش خودشو ...

اره فک کنم در کل باید ظاهرسازی کنی اونجا😂

شما قبول شدی؟

نه عزیزم شوهرم بچه همدانهبومی همدانهولی قم قبول شده بود که بره قم تدریس کنهپارسالاما بخاطر شرایطمون ...

والا من آزمون استخدامی رو زیاد اطلاع ندارم ولی کنکور فرهنگیان همونه که بهت گفتم... راست میگه