2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی زمانی آره داشتن ولی سر ی جریاناتی دادنش به مردم

بر عکس برادرای من بشدت بکش هستن تا تونستن از پدر و مادرم پول بالا کشیدن تازه همیشه میگن شما به ما کمک نکردید

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

یعنی پدر و مادرت به فکر این نیستن که داماد کنن؟همه پدر و مادرا معمولا این دغدغه رو دارن

دقیقا منم به همین فکر میکردم چون تک فرزنده  باید کمک کنن ازدواج کنه نوشونو ببینن؟ چطور دلشون نمیخواد؟

اینکه باهات بحث می‌کنن بده اینکه توقع دارن کل حقوقت بدی بده اول که نگو حقوقت چنده همیشه کمتر بگو دوم که در حد کمک تو امور خانواده کمک کن سوم که اگر به فکرسر و سامون دادنت نیستن جمع کن و مستقل شو پدر مادر و خانواده سمی کم نیست تو جامعه . 

برادر من ۲۶ سالشه ,پدر من هم همچین درآمدی نداره،ولی در پایین شهر یه خونه ۴ طبقه داره ، یه واحد می خواد بده داداشم بشینه البته برای نشستن نه به اسمش بزنه،با اینکه ماشین پدرم داغون شده ،من به پدرم گفتم کمکش کن ماشین بخره ،پدرم براش کوییک خرید ،هزینه تحصیلش رو هم پدرم می داد، الان تازه داره می ره سرکار ،پرستاره ،اصلا دلم نمیاد چیزی بخره ،ولی خودم و خواهرم برای مناسبتها براش کادو می خریم ،مادرم به مناسبت های مختلف بهش کادو می ده البته مامانم دیگه شورشو دراورده، چند روز پیش وسایل پیتزا خریده بود به مامانم گفت بپزه، دلم نیومد نصفش رو خودم دادم ، هراز گاهی بستنی می خره، دوست ندارم بخره ،چون تازه اول جوونیشه و وقت پس انداز کردنش ..البته ما خواهرا و مادرم اینجوری هستیم ، پدرم هر از گاهی مثلاً به شوخی طوری صحبت می کنه که برادرم یه چیزایی بخره..در کل به نظر من همین که شما بتونی گلیم خودت رو از آب بکشی بیرون بزرگترین کمکه به پدرو مادرت ،تو این شرایط اقتصادی پدرو مادرت باید کمک جوونا کنن، خدارو شکر پدرتون هم درآمد داره ، پدر شوهر من با اینکه درآمد داره ولی چشمش به دست پسراشه و این خیلی بده ،البته خداروشکر همسر من نمی زاره سواستفاده کنن

حتما یه چیزایی بخر قسطی برای ایندت بگو قسط میدم اصلا بهشون عادت نده 

و الا مثل مادر شوهر من تا اخر عمر شوهرم فکر میکنه باید خرجش رو بده خرج خونه  و دکتر و  قبضاش رو همش زنگ میزنه شوهرم بده  خواهرش شوهرم هم از اون طلبکارتر 

عادت کردن

اگر نتونستی کنترلشون کنی زن نگیر

آخه آدم چقد توان بحث داره مدام سرکوفت میزنن من هر کاری کنن بیشتر از اون مبلغ نمیدم بقیشو می‌خوام بدم ...

تو سایت دیوار و ببین خیلیا هستن که همخونه می‌خوان برای پایین آوردن مخارجشون حداقلش اینه که روانت آرومه 

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
هردم برا خونه یکم خرید کنبگو دارم پس انداز میکنمطلا اینا بخر برای ایندت شاید خونه یا ماشین تونستی بخ ...

سلام عزیزم

چجوری

منم پسر ده ساله دارم،خیلی دوست داره پول دربیاره

ولی راهش رو نمی دونه

واقن چرا پدر مادر میشن حالم بهم خورد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲