2777
2789
عنوان

یهو زد ب سرم عکس خودمو عشقمو بذاااااااارمممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 30515 بازدید | 1284 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا

دیر گفتی الان هستی بذار

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
اسی من خیلی دوست دارم ببینمت

شب سایت 11 بیا میذارم گلم

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یکی منو 11 خبر کنه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم بخاطر اختلاف سن شما با نامزدتون کنجکاو شدم

چند تا از تاپیک های قدیمی تون رو دیدم

آرزو میکنم مامانتون روحشون شاد باشه🖤🖤🖤

زمانی که اینجا همه فکر میکنن شاید تو خوشبخت ترین دختر دنیا باشی نمیدونن چه سختی هایی تو زندگیت تحمل کردی ..

مرگ عزیزترین فرد زندگی بعدم زن بابا و برادر ناتنی و اذیت و آزار هاشون و پدر کم توجه ، شاید اینا باعث میشن یه دختر16 ساله که از داشتن یه خونواده صمیمی محرومه واسه نیازهای عاطفی یا فرار از اون زندگی به یه پسر ٢٦ ساله پناه ببره

این حق تو و خیلی دخترای دیگه که شرایط مشابه دارن نیست

چقدر دنیا بی رحم و عجیب غریبه

همیشه خدارو شکر کردم که خونواده صمیمی دارم

بخصوص عشق متقابلی که با بابام به همدیگه داریم ، آرزوم واسه همه ی دخترا س

امیدوارم در آینده بهترین ها در انتظارت باشه ..💔🫂

The account is closed

عزیزم بخاطر اختلاف سن شما با نامزدتون کنجکاو شدمچند تا از تاپیک های قدیمی تون رو دیدمآرزو میکنم ماما ...

ممنونم عزیزم

16 سالم نیست 18 سالمه 

زن بابام و داداشم اذیت میکنن پدرم بی توجه نیست الان من از توجه بیش از حدش خسته شدم از سختگیری هاش خسته شدم 

هرکسی امکان داره عاشق بشه اینحرفتو قبول نداشتم ک گفتی بخاطر بی مادری یا اینا رفتم ب اون پناه بردم!! داییام و خالم و بقیه خیییلی بهم محبتت میکنن از سر کم محبتی نبود عاشق شدن بحثش از همه چی جداس

همیشه خوشبخت باشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

۱۱ یکی منو تگ می‌کنه؟لطفااا♥️

تاپیک اخرم میاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40