2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 72158 بازدید | 1722 پست

خب پولتو تو کارت نگه ندار سرمایش کن، طلا، دلار، یوروو، البته من نمی‌گم به پدر و مادرت کمک نکن، چون کمک به پدر و مادر خودش برات خیر به همراه داره، اما اگر درخواستشون غیرمعقول هستش سعی کن بدون اینکه ناراحتشون کنی برای خودت سرمایه‌گذاری کن که چند وقت دیگه بتونی یه ماشینی خونه ای برای خودت دست و پا کنی، ولی تمام تلاشم رو بکن که ناراحتشون نکنی، این تاثیر مستقیم روی زندگی خودت داره، اگه مجبوری توی کارت باشه پولت خب توی دوتا کارت بریز و لازم نیست به اونا هم بگی که دوتا کارت داری، تو وظیفت اینه ناراحتشون نکنی، وظیفه نداری که از همه کارهای تو خبر داشته باشند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن نمی‌گیرم فردا اونم میشه یکی لنگه اینا شاید بدتر از اینا پدر و مادر که بهت رحم نکنن وای به حال دخت ...

واقعا راست میگی

خیلی زود خونه جداگانه اجاره کن

فقط کار کن و پس انداز

کم بخور کم بپوش و طلا بخر هروقت وضعت خوب شد خوب بخور و خوب بپوش و گردش و تفریح و ... و بازم کار و تفریح

مادرم تا حالا شاید صد میلیون بار با من بحث کرده

خیلی باید بلد باشی که چی بگی

احترام بزار

باج نده

با زبون خوش اوضاع رو مرتب کن

توهین نکن که آینده ات خراب میشه

مادرتو عزیزم، عشقم صدا بزن 

گاهی دستشو ببوس

ازشون تعریف کن وبگو شما گردن من حق دارین

پولاتو جمع کن یه جا سرمایه گذاری کن مثلا ماشین ثبت نام کن 

طلای مستعمل از جای مطمئن بخر

اگه بتونی ماشین بخری موقع بیکاری یکی دوساعت با ماشین کارکنی اوضاع بهتر میشه

3 میلیون کمه ؟ گفتم آقا جان هر ماه 3 میلیون میدم بیشتر نمیتونم مگه شما چکار کردید واسه من

میگی وضع مالیشون خرابه خب اونام فقیرن حق دارن چقده حقوقت؟ببخش میگم سنت بالاس تاالانم زن نگرفتی اونافکرمیکنن پولتوروی زنای دوزاری میزاری.براهمون میگن بده ما.۵برداشتن چی خریدن؟حتمای گاوصندوق بخر

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

گربه روهمین اول دم حجله بکش این دوستان‌که میگم براشونخرید کن‌همین میشه عادت دراینده ازدواج کردید توقع دارن وقتی حقوق دارن و قبلن باهمون زندگی میکردن بنظرم لازم نیست شما به فکر خودتون باشید پس انداز کن واسه آینده ت نگو چقدر داری بگو‌چیزی نمیمونه

حالا عیدا و‌روز پدر مادر کادو بده

اگه براشون خرید کنی فردا زنم بگیری ازت توقع دارن.خواهش میکنم نکن اینکارو.یه کارت دیگه بگیر پولاتو بر ...

نمیشه که بشینه سرسفره و خرج نده

بالاخره کار میکنه ازش توقع دارن 

بعداز ازدواجم  خونشون اومدنی تو دستش میوه ای چیزی بگیره 

ماهیانه هم یه مبلغ کم بده به مادرش راه دوری نمیره اتفاقا برکت میاد به مالش

3 میلیون کمه ؟ گفتم آقا جان هر ماه 3 میلیون میدم بیشتر نمیتونم مگه شما چکار کردید واسه من

هیچوقت به پدرو مادرت نگو چیکارکردین واسم 

نابودیشون میکنه

تحقیرشو ن نکن زندگیت خراب میشه ها کافیه دلشون بشکنه

اصلا نگو چقدر حقوق میگیری کمترین حقوقو بگو

یادبگیر چطور حرف تو دلت نگه داری 

فردا ازدواج کردی هم از پدرو مادرت به همسرت نگو

نگو که براشون خرج کردی چون مشکلات مالی پیش بیاد هی بهت سرکوفت میزنه

به مناسبت روز پدر و مادر براشون کادو بخر

در همین حد به نظرم کافیه

اونا احتمالا الان خونه و ماشین دارن و احتیاجی به کمک شما ندارن ولی اگرم خیلی نیاز داشتن،بهشون بعضی وقتا قرض بده.

ولی ازدواج کنی برکتشم به مالت میاد

مجردا اطرافم ده ساله میگن میخوایم پول جمع کنیم

الان میگم چقدر داری میگه چیزی نمی مونه

ازدواج کنی خدا جوری اوضاع رو درست میکنه خودتم تعجب میکنی

چون روزیه اون خانوم هم میاد تو زندگیتون

پسر جاریم تا رفت سر کار دوماه بعدش نامزد کرد 

مدیریت کرد و تاعروسی هم همه چی خریدو عروسی گرفت 

ماشاالله زندگیش‌عالیه 

انقدرررر خودتو زیر بار قسط ووام برای خرید طلا  بنداز، که خودشون ار حال و روزت بفهمن که یه ریالم برای خرج کردن نداری.

ببین من این توصیه رو به دوستم کردم و الان کلی ازم ممنونه.

هم طلا چند برابر شد و هم پولشو الکی  هدر نداد